Produse vizualizate

Sisteme IT

E-lock Control Parental

ddfgt8

Produs nou

Verifica oricand activitatea pe un calculator! Detalii mai jos:

Mai multe detalii

320,00 lei cu TVA

Informatii

 

E-Lock este, de fapt, o solutie de SECURIZARE CALCULATOR, este o cheie USB care practic incuie calculatorul ca si acces catre tot ceea ce decide utilizatorul acesteia. E-Lock este o solutie IT care combina o cheie hardware cu un software dedicat.
Fiind destinat in egala masura atât utilizatorilor de business din companii si din institutiile guvernamentale, cât si celor casnici (pentru verificarea activitatii copiilor pe calculator sau pentru controlul/restrictia efectiva a activitatii acestora pe calculator) principalul atu al lui E-Lock este usurinta in instalare si in utilizare. Asfel veti putea realiza pasii de securizare totala a calculatorului Dumneavoastra de acasa cu costuri minime.
E-Lock se conecteaza la portul USB al computerului si se instaleaza foarte simplu, urmând pasii din software-ul de pe CD. Trebuie mentionat, insa, ca daca aveti instalate mai multe sisteme de operare pe acelasi computer, E-Lock trebuie instalat pentru fiecare in parte.Cu E-lock aveti securitate informatica si protectie absoluta pe computer.
Principalul avantaj pe care il ofera aceasta solutie IT este ca permite verificarea activitatii desfasurate pe calculatorul pe care s-a instalat prin intermediul istoricului generat de catre solutia E-Lock (ce anume programe au fost accesate, descarcate, tipul de abordare al acestora, ce site-uri au fost accesate, cat timp s-au accesat, timpul de activitate desfasurat pe un anumit site, timpul de activitate al calculatorului, etc.)

 

Video Demo:

Comentarii

Scrieţi un comentariu

E-lock Control Parental

E-lock Control Parental

Verifica oricand activitatea pe un calculator! Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: