Produse vizualizate

Sisteme IT

Scaun de birou cu masaj

Produs nou

Scaun de birou cu masaj - Colia Executive E9

Mai multe detalii

979,00 lei cu TVA

Informatii

Ce este Colia Executive E9?

Colia Executive E9 e un scaun de birou elegant, confecționat din piele ecologică și oțel cromat, a cărui pernă de spătar se poate ridică pentru a permite rolelor de masaj să acționeze asupra zonelor contractate ale spatelui.

Dacă petreci ore lungi la birou, ști ce înseamnă durerile de spate și tensiunea din zona cervicală. Ni se intamplă tuturor și de aceea am căutat un gadget care să rezolve problema fără a cere timp.

Cum funcționează?

Când nu este utilizat pentru masaj, aparatul are rolul unui scaun de birou elegant. Pentru a-i dezvălui adevărata menire, ridicați perna spătarului, porniți programul de masaj preferat și... relaxațivă puțin.

Aparatul se porneste de la telecomanda atașată. Bilele rotative se pun în mișcare concentrandu-se pe anumite zone în funcție de programul selectat. Aparatul dispune de 6 programe, trei nivele de intensitate, temporitator, vibrații și funcția de încălzire.

Produsul este prevăzut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare pentru maximul de comfort.

Tehnici de masaj folosite:

Tehnica masaj Tui naTehnica Tuina este preluată din medicină tradițională chinezească și presupune atingerea unor puncte considerate centre energetice.

Tehnica de masaj shiatsu Masajul prin tehnica Shiatsu folosește degetele pentru a întinde și relaxa mușchii. Tehnica implică mișcări circulare și de apăsare. Bilele rotative replică fidel aceasta mișcare.

Capete rotative mobile Capetele de masaj mobile se deplasează de-a lungul coloanei și acoperă toată suprafața spatelui. Astfel va asigura un masaj complet.

Tehnica de masaj prin vibratii

Tehnica prin vibrații are rolul de a îmbunătății circulația sângelui și de a oxigena țesuturile.

Tehnica de masaj Kneading Metoda Kneading ( în chineză Rou Fa) este mai blândă decât celelalte și presupune mișcări ușoare cu scopul de a reduce stresul.

Tehnica de masaj prin caldura  Când mușchiul este incălzit, acesta se relaxează și se detensionează.

 

La ce este util:

- Detensionează mușchii spatelui
- Eliberează stresul
- Reduce durerile de cap și de muschi
- Imbunătățește circulația
- Relaxează, calmează și binedispune

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Scaun de birou cu masaj

Scaun de birou cu masaj

Scaun de birou cu masaj - Colia Executive E9

30 alte produse în aceeași categorie: