Produse vizualizate

Sisteme IT

Perla dragostei

pert7

Produs nou

Perla dragostei - pune-ti o dorinta! Este un cadou perfect pentru o persoana speciala.

Mai multe detalii

179,00 lei cu TVA

Informatii

Este un cadou perfect pentru o persoana speciala. Calitatea este cu adevarat remarcabila si, deoarece mama natura nu se repeta niciodata, fiecare perla este absolut unica.

Ideea este pe atat de fumoasa pe atat de simpla: o scoica nedeschisa ce are inauntrul ei o perla de culoare variata (alba, roz, crem, portocalie sau violet), impreuna cu un lantisor cu pandativ unde se aseaza perla, compun unul dintre cele mai romantice cadouri pe care o femeie il poate primi.

Persoana care va deschide scoica, inainte, isi va pune o dorinta. In functie de culoarea perlei (alba, crem, portocalie, violet, aurie) se va indeplini o dorinta legata de sanatate, fericire, dragoste, intelepciune si bogatie.

Scoica nedeschisa este pastrata intr-un amestec de 25% alcool si 75% apa si se va desface usor cu ajutorul cutitului mic de plastic ce o insoteste. Datorita varstei scoicii este posibil ca aceasta sa se desfaca singura, cutia in care se afla protejand perla in conditii de maxima siguranta.

Lantisorul metalic are un pandantiv metalic ce formeaza o mica "cusca" pentru perla si se uneste in partea de sus, formand bulca pentru lantisor. In acest fel nu exista riscul ca perla sa cada.

Dimensiuni:
- cutie cadou: 17.5 x 10 x 2.5 cm
- conserva: 7 x 7 x 2 cm
- lantisor: lungimea de 20 cm (40 cm lungime totala)
- pandativ: 2.4 x 2 x 1 cm

A se evita lovirea, zgarierea, contactul cu apa, alcool, parfum, acetona, detergent, saruri, acizi si suprafete abrazive.

NOTA!
ATAT LICHIDUL CAT SI SCOICA NU SUNT COMESTIBILE.
Atentie! Cumparatorul este prima persoana care desface scoica - din acest motiv, extrem de rar se poate intampla ca dimensiunea perlei continute sa fie mai mica sau mai mare decat pandativul atasat. Acesta nu este un defect al produsului si achizitionarea "Perla dragostei" presupune asumarea acestui risc.

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Perla dragostei

Perla dragostei

Perla dragostei - pune-ti o dorinta! Este un cadou perfect pentru o persoana speciala.

30 alte produse în aceeași categorie: