Produse vizualizate

Sisteme IT
Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon 50mp Mareste

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon 50mp

apppinset

Produs nou

Elimina radical toate insetele zburatoare! Detalii mai jos:

Mai multe detalii

169,00 lei cu TVA

Informatii

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon 50metri patrati
 
Aparat anti-insecte impotriva insectelor zburatoare - solutia radicala impotriva tantarilor, mustelor sau al altor insecte zburatoare!
Elimina radical toate insetele zburatoare! Garantat! Cea mai buna metoda de protectie impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, etc. ).
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare este special proiectat pentru a se folosi in spatii comerciale, locuinte, birouri sau terase acoperite, elimina in totalitate tantarii, mustele si insectele zburatoare. Ideal pentru casa ta! Design deosebit - tip felinar hexagonal!
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare nu este toxic si nu dauneaza sanatatii (acesta nu elimina in atmosfera nici o substanta chimica).
Acest aparat are o durata de viata ridicata, un consum redus de energie si se intretine foarte usor. Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare functioneaza cu ajutorul tuburilor UV-A (1 tub UV-A de 4Watts), atragand insectele eliminandu-le instantaneu.
Aparatul poate asigura o zona de siguranta impotriva tantarilor sau a insectelor zburatoare de pana la 50 metrii patrati!
Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare, care vor fi distruse prin electrocutare pe o grila metalica sub tensiune, aflata langa tub.
Se poate monta pe orice suprafata sau se poate suspenda. Aparatul are o durata medie de viata de aproximativ 8000 - 10000 de ore.
 
Aparatul anti-insecte 4W tip felinar 50mp este dotata cu cablu de ~1,2 metrii.
Aparatul se alimenteaza de la retea, tensiune de alimentare cuprinsa intre 220 - 240 Volti, 50-60Hz. Dimensiuni 24 x 11 cm.
Pretul include taxa verde!
 
Garantie 2 ani!

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon 50mp

Aparat anti-insecte 4W tip felinar hexagon 50mp

Elimina radical toate insetele zburatoare! Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: