Produse vizualizate

Sisteme IT
Aparat anti-insecte 2W Mareste

Aparat anti-insecte 2W

apinst2w

Produs nou

Aparat anti-insecte 2W tip felinar 20 metri patrati

Mai multe detalii

139,00 lei cu TVA

Informatii

Aparat anti-insecte impotriva insectelor zburatoare - solutia radicala impotriva tantarilor, mustelor sau al altor insecte zburatoare!
Elimina radical toate insetele zburatoare! Garantat! Cea mai buna metoda de protectie impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, etc. ).
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare este special proiectat pentru a se folosi in locuinte, birouri sau terase acoperite, elimina in totalitate tantarii, mustele si insectele zburatoare. Ideal pentru casa ta! Design deosebit - tip felinar!
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare nu este toxic si nu dauneaza sanatatii (acesta nu elimina in atmosfera nici o substanta chimica).
Acest aparat are o durata de viata ridicata, un consum redus de energie si se intretine foarte usor. Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare functioneaza cu ajutorul tuburilor UV-A (1 tub UV-A de 2Watts), atragand insectele eliminandu-le instantaneu. Tensiunea grilei 600 Volti!
Aparatul poate asigura o zona de siguranta impotriva tantarilor sau a insectelor zburatoare de pana la 20 metrii patrati!
Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare, care vor fi distruse prin electrocutare pe o grila metalica sub tensiune, aflata langa tub.
Se poate monta pe orice suprafata sau se poate suspenda.
 
Aparatul anti-insecte 2W tip felinar 30mp este dotata cu cablu de ~1,2 metrii.
Aparatul se alimenteaza de la retea, tensiune de alimentare cuprinsa intre 220 - 240 Volti, 50-60Hz. Dimensiuni 20 x 9 cm.
Pretul include taxa verde!
 

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Aparat anti-insecte 2W

Aparat anti-insecte 2W

Aparat anti-insecte 2W tip felinar 20 metri patrati

30 alte produse în aceeași categorie: