Produse vizualizate

Sisteme IT

Dezodorizator si dezinfectant ionic pentru incaltaminte

deos094

Produs nou

Elimina mirosurile incaltamintei dar si dezinfecteaza !

Mai multe detalii

199,00 lei cu TVA

Informatii

Detalii produs
Odata cu purtarea diferitelor tipuri de incaltaminte, in interiorul acestora, incepe sa se dezvolte o intreaga cultura de ciuperci, microbi, bacterii chiar si mucegai, asta datorita mediului umed si cald favorizat de transpiratia si temperatura piciorului. Toate acestea pot duce la schimbarea mirosului pantofilor, care uneori poate deveni chiar deranjant, cat si la aparitia unor afectiuni dermatologice la nivelul labei piciorului, cum ar fi 'piciorul atletului' care este o infectie a pielii cauzata de o ciuperca care se dezvolta in general in mediul cald si umed din incaltaminte, dermatita alergica de contact sau diferite forme de micoze.
O alta cauza in aparitia acestor afectiuni, mai ales in cazul copiilor care sunt mult mai sensibili,, sunt substantele chimice din vopselele cu care este colorata pielea pantofilor sau a altor chimicale ori cleiuri folosite la fabricarea incaltamintei.

Prin adoptarea tehnologiei avansate de briza ionica, aparatul de dezodorizat si dezinfectat incaltamintea,
este capabil de a neutraliza mirosul ofensiv din pantofi, de a preveni si anihila mucegaiul, ciupercile şi a altor microbi, prin procesul de ionizare si emisie de ozon sau oxigen activ (03). Pur şi simplu porniţi şi introduceţi in pantofi aparatul, care in decurs de 6 ore de functionare automata, controlata de un micro-calculator, ii va dezodoriza ,dezinfecta si usca. Aparatul se opreşte automat atunci cand ciclu de rulare este complet.

Comentarii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi un comentariu

 Dezodorizator si dezinfectant ionic pentru incaltaminte

Dezodorizator si dezinfectant ionic pentru incaltaminte

Elimina mirosurile incaltamintei dar si dezinfecteaza !

30 alte produse în aceeași categorie: