Produse vizualizate

Sisteme IT

Aparat detoxifiere Detox SPA Hydrosana Detox

Detox Foot Spa

Produs nou

Detoxifiaza intreg corpul prin actiune ionica la nivelul talpilor. Deasemeni, este recomandat pentru persoanele care vor sa slabeasca! Detalii mai jos:

Mai multe detalii

1 599,00 lei cu TVA

Informatii

Detox Spa este un aparat profesional de detoxifiere a organismului care are la baza principiul tratamentului prin ioni, intr-o maniera simpla si placuta. Aparatul de detoxifiere Detox Spa accelereaza detoxifierea naturala a organismuli si ajuta la slabit.

Pentru o detoxifiere completa, pana nu demult era nevoie sa urmezi o dieta drastica care de cele mai multe ori ducea la infometare. Detoxifierea organismului era anevoioasa, consuma foarte mult timp si multa energie. Cu aparatul de detoxifiere DetoxSpa insa lucrurile sunt simple, placute si dureaza putin. In plus eficacitatea este vizibila de la primele secunde de tratament.

 La nivelul talpilor sunt reprezentate toate organele interne. Detoxifierea organismului cu aparat Detox Spa urmareste canalele de comunicare ale organelor si accelereaza procesul natural de eliminare a toxinelor. Cereti clientei sa strecoare picioarele in recipientul cu apa calduta cu solutie salina si sa se relaxeze. Detoxifierea organismului este intensiva si dureaza aproximativ 30 de minute. Atentie! Procesul natural de detoxifiere (prin urina si transpiratie) continua la parametrii accelerati inca 36-48 de ore de la incheierea sedintei de tratament DetoxSpa.

Cum functioneaza detoxifierea cu Detox Spa?

In recipientul cu apa calduta al acestui aparat profesional de detoxifere este generat un flux de ioni pozitivi si negativi, acestia creeaza un camp ionic ce accelereaza procesele naturale de detoxifiere. Particulele de impuritati si toxine sunt incarcate la randul lor pozitiv sau negativ, fiind atrase astfel spre exteriorul corpului. Detoxifierea este asigurata si vizibila.

Chiar functioneaza?

Aparatul de detoxifiere Detox Spa creste rezistenta la stres si ajuta la slabit. Detoxifierea este vizibila cu ochiul liber, apa din recipient isi va schimba culoarea in functie de deseurile metabolice eliminate. Astfel, daca apa se coloreaza in galben sau verde, este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, daca se coloreaza in maro si negru, semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare, fulgii de culoare neagra sunt metalele grele eliminate, culoarea rosie indica toxine purtate in circuitul sanguin, portocaliul semnaleaza toxine depozitate in articulatii si exemplele pot continua.

Detalii tehnice Hydrosana Dezintoxicare Foot Spa

Indeplineste urmatoarele functii: Ionizare, Curatire piele in profunzime prin ionizare si dezintoxifiere organism
5 moduri de lucru
certificat CE

Detoxifiaza intreg corpul prin actiune ionica la nivelul talpilor. Deasemeni, este recomandat pentru persoanele care vor sa slabeasca!

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Aparat detoxifiere Detox SPA Hydrosana Detox

Aparat detoxifiere Detox SPA Hydrosana Detox

Detoxifiaza intreg corpul prin actiune ionica la nivelul talpilor. Deasemeni, este recomandat pentru persoanele care vor sa slabeasca! Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: