Produse vizualizate

Sisteme IT

Miere de Coriandru

markhoney

Produs nou

Miere 100% naturala, cu proprietati terapeutice de exceptie. Vindeca si amelioreaza afectiuni cronice. Pretul este per Kg. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

89,00 lei cu TVA

Informatii

Pret/Kg

Mierea de Coriandru naturala, produsa in mediu nepoluat din Maramures, producator cu traditie din 1962. Mierea are un gust unic, placut, cu un parfum floral deosebit de placut.

Mierea de Coriandru trateaza urmatoarele afectiuni:

adjuvand si trateaza bolile si inflamatiile gatului (tractului digestiv)

trateaza ulcerul gastric

trateaza constipatia cronica

adjuvand in hepatite

adjuvat in balonari

adjuvand in indigestie

trateaza meteorismul abdominal

afectiuni ginecologice

intareste in numai 2 saptamani de tratament imunitatea

Coriandru este o planta cu intrebuintari multiple: in cosmetica (pt parfumuri – sa simtiti mirosul unui lan de coriandru inflorit); in farmaceutica (ceaiuri); in alimentatie(condiment). Din fericire, in Dobrogea se mai cultiva inca suprafete acceptabile cu coriandru.

Mierea de coriandru are o culoare rosiatica, este aromata si parfumata, este un ideal pansament gastric (datorita pH-ului usor alcalin) si are efecte benefice.

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
În raport cu substanțele colorate care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten, clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială, de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se deschide.
Prin calitățile sale nutritive este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică și terapeutică.
Mierea este foarte des folosită în alimentație, în bucătărie sau ca medicament, fiind foarte apreciată de medicina populară. De asemenea are importante aplicații în alimentația artificială, în alimentația pre- și postoperatorie, în pediatrie și ginecologie.

Livrare in limita stocului disponibil.

Garantia calitatii data de producator este asigurata prin certificat de conformitate.

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Miere de Coriandru

Miere de Coriandru

Miere 100% naturala, cu proprietati terapeutice de exceptie. Vindeca si amelioreaza afectiuni cronice. Pretul este per Kg. Detalii mai jos:

6 alte produse în aceeași categorie: