Produse vizualizate

Sisteme IT

Devirusare/Diagnosticare telefoane mobile/tablete

markdiag

Servicii de diagnosticare si devirusare telefoane mobile sau tablete; iclusiv decriptare sau pierdere de date. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

99,00 lei cu TVA

99,20 lei pe buc

Informatii

Daca aveti unul dintre simptomele de mai jos, ne puteti solicita serviciul de diagnosticare si eventual devirusare.

Virușii de Android sau de IOS sunt din ce in ce mai greu de detectat datorita complexitatii aplicatiilor pentru smartphone-uri si/sau paginilor web dedicate dispozitivelor mobile. Acesti virusi  înregistrează o rată de creștere importantă de la o lună la alta și devin din ce în ce mai greu de detectat pentru utilizatorii de de telefoane care nu sunt suficient de atenți la securitatea telefonului dar si faptului ca, nu au cunostintele necesare pentru a se proteja.

Principalele simptome ale unui telefon virusat sau tableta cu virusi, sunt:

1.     Intreruperea convorbirilor sau apeluri întrerupte

Virușii de telefoane mobile sau tablete pot afecta apelurile realizate de pe terminal sau pe cele primite. Convorbirile întrerupte sau alte interferențe neobișnuite pot scoate la iveală existența unor aplicații periculoase. Dacă observați că serviciul nu funcționează cum trebuie, contactați operatorul și verificați dacă întreruperile au la bază probleme apărute în rețea. Dacă răspunsul este negativ atunci e posibil ca cineva să încerce să vă intercepteze convorbirile.

2.     Costul facturilor telefonice sunt mai mari

Foarte adesea virușii de Android ce infectează terminalele trimit SMS-uri la numere cu suprataxă. Efectele se văd imediat în facturile telefonice, însă unii dintre virușii de tip troian acționează ceva mai discret. Ei pot trimite câte un mesaj o dată pe lună pentru a nu trezi suspiciuni sau se pot dezinstala automat după o lovitură de proporții în bugetul utilizatorului.

3.     Trafic de date crescut (trafic de internet)

Virușii care transferă date către terți pot fi detectați dacă studiați factura aferentă planului de date. Pot apărea astfel vârfuri de download și upload ce indică faptul că cineva sau ceva extrage date personale din telefon (poze, email-uri, etc). Prin setarea unui volum de trafic limită vă puteți da seama rapid dacă terminalul este infectat cu un virus care vă fură date.

4.     Bateria se consumă repede

Dacă nu instalează foarte multe aplicații și nu desfășoară alte acțiuni ce consumă rapid bateria telefonului, utilizatorii de terminale cu Android știu, în general, cam care e durata de viață a acesteia. Unii viruși se pot da de gol prin faptul că generează un consum neobișnuit de ridicat al bateriei.

5.     Scăderea performanței terminalului

În funcție de specificațiile tehnice ale terminalului, infecția cu viruși poate cauza serioase probleme în ceea ce privește performanța, întrucât aceștia vor încerca să citească, să scrie sau să redirecționeze date din terminal. Verificarea memoriei RAM (Random Acces Memory) sau a consumului procesorului poate scoate la iveală prezența virușilor activi pe telefon.

6. Pierderea sau stergerea datelor de pe telefon sau tableta

Aceasta problema majora se datoreaza faptului ca sistemul de operare al telefonului sau tabletei este grav afectat de virusi de tip "clean back to door", codul de virus "3fr5nw" lucreaza din plin pentru stergerea tuturor datelor aflate in memorie.

7. Imposibilitatea de a accesa date sau agenda telefonului sau tabletei

In caz ca nu mai puteti accesa agenda telefonului sau tabletei, sau date de pe telefon sau tableta, acesta cerandu-va un cod de siguranta, dispozitivul Dvs. este infectat cu un virus de tip "criptare". 

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Devirusare/Diagnosticare telefoane mobile/tablete

Devirusare/Diagnosticare telefoane mobile/tablete

Servicii de diagnosticare si devirusare telefoane mobile sau tablete; iclusiv decriptare sau pierdere de date. Detalii mai jos:

12 alte produse în aceeași categorie: