Produse vizualizate

Sisteme IT
Publicitate prin E-mail, Google, Facebook si Twitter Mareste

Publicitate prin E-mail, Google, Facebook si Twitter

Va oferim servicii profesionale de email marketing si reclame pe retelele de socializare, reclame pe google. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

1,00 lei cu TVA

Informatii

Publicitate prin E-mail, publicitate pe google, publicitate pe toate motoarele de cautare, publicitate pe retelele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram si Linkedin), sunt o solutie de succes! Atrag vanzari si trafic in scurt timp, rapid si eficient.
Servicii de crestere a traficului pe site, servicii de crestere a vanzarilor pe site.
Detalii:
E-mail marketing este o forma de marketing direct care utilizează poşta electronică ca un mijloc de comunicare a mesajelor comerciale sau de colectare de fonduri pentru o audienţă. În sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis către un potential sau actual client ar putea fi considerat ca fiind foarte eficient pentru cresterea vanzarilor.
E-mail marketing este popular din mai multe motive:
O listă de adrese oferă posibilitatea de a distribui informaţii, pentru o gamă largă de produse specifice, clienţilor potenţiali la un cost relativ scăzut.
În comparaţie cu alte investiţii mass-media, cum ar fi marketingul direct sau buletine informative tipărite, e-mail marketing este mai puţin costisitor
Timpul de livrare pentru un mesaj e-mail este scurt în comparaţie cu timpul pe care o reclamă expediata ajunge la destinatar
Mesajele e-mail sunt uşor de urmărit. Un agent de publicitate poate urmări utilizatorii prin intermediul autoresponderelor , web bugs, mesaje Bounce, cereri de dezabonare,  faceţi clic-aici, etc..

Aceste mecanisme pot fi folosite pentru a măsura ratele de deschidere, de răspunsuri pozitive sau negative, şi de a le corela cu vanzarile de marketing.

Agenţii de publicitate pot genera afaceri repetate şi la preţuri accesibile în mod automat.

- Agenţii de publicitate pot ajunge la un număr substanţial de abonaţi de e-mail care au optat pentru a primi e-mail de comunicaţii pe teme de interes pentru ei.

- Servicii de indexare pe goolge si servicii de indexare pentru toate motoarele de cautare.

- Servicii de reclame si servicii de promovare pe retelele de socializare ( Facebook, Twitter, Instagram si Linkedin).

Reclamele si  promovarea electronica sunt servicii foarte eficiente si de top.

Mai multe detalii pe www.netbridgeinvest.ro

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Publicitate prin E-mail, Google, Facebook si Twitter

Publicitate prin E-mail, Google, Facebook si Twitter

Va oferim servicii profesionale de email marketing si reclame pe retelele de socializare, reclame pe google. Detalii mai jos:

13 alte produse în aceeași categorie: