Produse vizualizate

Sisteme IT
Servicii - implementare IT software si hardware Mareste

Servicii - implementare IT software si hardware

Produs nou

Incepand de la infrastructura IT si pana la programe software, putem implementa in orice moment dupa standardele clientului. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

1,00 lei cu TVA

Informatii

Servicii de implementare IT

 

Pentru dezvoltarea unei afaceri sau pur si simplu reorganizarea infrastructurii noi va stam la dispozitie cu solutii pentru implementarea inferastructurii.
Oferim cele mai bune solutii de instalare si configurare routere, servere windows (Active Directory, Exchange, ISA, File Server, VPN, SQL, Poject Management, etc.) si Linux (Web, Mail, File Server,etc).
De asemenea instalam si configuram sisteme de operare si realizam migrarea sistemelor informatice Linux catre platforme Windows si invers de la platforme Windows catre Linux,  precum si aplicatii de tip Office (Word, Excel…etc).
O atentie deosebita oferim si sistemelor de securitate (antivirus si firewall)
O infrastructura solida a sistemului de IT defineste succesul orcarei afaceri si de aceea noi ne concentram toate cunostintele si profesionalismul asupra acestui aspect.

Serviciile de implementare asigura instalarea, configurarea, administrarea si integrarea fara intreruperea serviciilor existente. Pentru a evita orice risc, ca urmare a parteneriatului strategic cu Frontal Communication, Omnilogic efectueaza etapizarea si testarea sistemului propus inainte de a-l pune in functiune. O data ce serviciile au fost implementate sau migrate, clientul verifica daca sistemul operational functioneaza corespunzator, valideaza operatiile sistemului si lucreaza impreuna cu Net Bridge Invest pentru a imbunatati abilitatile personalului.

 

Prin intermediul serviciilor de implementare oferite de Net Bridge Invest, reduceti riscurile, cresteti eficienta si accelerati vizibilitatea pe piata.

 

Serviciile de implementare oferite de Net Bridge Invest includ:

  • transportul echipamentelor la sediu;
  • etapizarea sistemului;
  • proiectarea;
  • planificarea implementarii;
  • instalarea;
  • configurarea;
  • monitorizarea si managementul proiectului;
  • implementarea solutiei sau consultanta de la distanta pentru aceasta operatie;
  • integrarea in sistemul existent;
  • testarea si acceptanta pentru a demonstra functionalitatea solutiei in conditii corespunzatoare.

 

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Servicii - implementare IT software si hardware

Servicii - implementare IT software si hardware

Incepand de la infrastructura IT si pana la programe software, putem implementa in orice moment dupa standardele clientului. Detalii mai jos:

12 alte produse în aceeași categorie: