Produse vizualizate

Sisteme IT

Aparat pentru intarire sani, fese si liposuctie abdomen

ems438209

Produs nou

Cu acest aparat pe baza de ultrasunete, raze infrarosii si unde EMS, puteti ridica sanii, fesele si liposuctie abdomen. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

899,00 lei cu TVA

Informatii

Descriere:
Aparatul de ultima generatie foloseste trei metode non-chirurgicale de terapie (raze infraroșii, ultrasunete și masaj microcurenți radio tip EMS).
 
Tratament:
1. Emitatorul cu raze infraroșii are următoarele funcții:
Prin dispozitivul cu fibra de carbon din jurul sondei se genereaza raze infrarosii cu lungimea de undă variind de 8 -12μm. Acestea pătrund adanc in piele, pentru a stimula si revigora structura interna a pielii. Activeaza celulele și accelerează metabolismul.
 
2. Emitatorul cu ultrasunete are trei funcții principale:
Schimba capacitatea de regenerare a celulelor. Mișcarea fiecarei celule a pielii este stimulata de ultra sunete, numit si masaj celular.
Acesta poate stimula și regla cytomembranele, crește permeabilitatea epidermei prin efectele sale termice, fizice și chimice. Crește temperatura în profunzimea pielii cu 0,5-1 ° C, pentru a stimula pielea să absoarbă oxigen. Contribuie la accelerarea metabolismului și consolidarea regeneratoare a tesuturilor.
 Ultrasunetele pot descompune, de asemenea, deșeurile din piele, gen grasimi, consuma energie, repara intracelular ganglionii limfatici si vasele capilare cu pierderea in greutate a organismului.

3, Emitator microcurenți EMS:
Masajul cu microcurenți, stimulează mușchii prin micro-mișcare pasiva sub curent de inalta frecventa. Mișcarea musculară consumă grăsimi, zahăr și carbohidrați ai tesutului pielii dar si muschilor. Sub mișcare normală, miscarile musculare pot consuma 60-70 joule pe secundă, dar prin mișcarea de înaltă frecvență, musculatura poate consuma intre 3000-4000 joule pe secundă.

Cu acest aparat de ultima generatie, pe baza de ultrasunete, raze infrarosii si unde EMS, puteti ridica sanii, fesele si liposuctie abdominala.

Specification:

Matetrial of bodyABS
Material of probeStainless steel
Size190*80*60mm
Weight366g
ColorPearl white
Dimension of the probe57mm
Adaptor input powerAC 100-240V
Ultrasonic frequency1MHz

Far infrared wavelength

8-12um
Carton size56.3*52*31cm
GW/NW2kg
Certificate:CE/RoHs

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Aparat pentru intarire sani, fese si liposuctie abdomen

Aparat pentru intarire sani, fese si liposuctie abdomen

Cu acest aparat pe baza de ultrasunete, raze infrarosii si unde EMS, puteti ridica sanii, fesele si liposuctie abdomen. Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: