Produse vizualizate

Sisteme IT

Epilare definitiva la tine acasa - Epilator Philips

eedf56

Produs nou

Tehnologia inovativă IPL inhibă creşterea părului nedorit, prin aplicarea de pulsaţii delicate de lumina foliculilor de păr. Este derivată din tehnologia saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o ca tu să o poţi folosi acasa. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

2 103,00 lei cu TVA

Informatii

Este ideal daca ai alunite sau vrei sa te bronzezi !
Parerea specialistului dermatolog
"Lumina intens pulsata actioneaza asupra firelor de par aflate in stadiu de crestere. Impulsul luminos incalzeste firul de par si radacina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisa. Acest proces stimuleaza foliculii de par sa intre in faza de latenta. Intre tratamente, firele de par cad natural si cresterea lor este inhibata. Impulsul luminos actioneaza direct asupra firului de par, fara a afecta pielea. Aparatul poate fi folosit in siguranta, in propria locuinta, cu respectarea instructiunilor de folosire din manual", afirma medicul dermatolog Ana Faca.
Philips Lumea este un aparat fara fir si este usor de transportat. Rezultatele ar trebui sa se vada dupa 4-6 tratamente. Repetate o data la doua saptamani parul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce in ce mai rar, la un interval de sase saptamani, in functie de ritmul cresterii firului de par. Nu necesita alte accesorii suplimentare, geluri sau creme, nu trebuie sa ii schimbi lampile si nu are alte costuri ascunse.
Repetand procedura ori de cate ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizari variaza in functie de ritmul individual al cresterii firului tau de par), densitatea parului tau trebuie sa scada progresiv pana la minim si re-cresterea firelor de par sa fie prevenita prevenita.
Philips Lumea promite sa inhibe cresterea parului nedorit fara a provoca iritatii neplacute sau efectul inestetic de fir crescut sub piele. Il achizitionezi o data si apoi te poti bucura de un aparat cu efect de durata.
Poti folosi Philips Lumea daca parul tau de pe corp este blond inchis, castaniu sau negru.
Doua modele Philips Lumea in Romania
Poti sa alegi dintre cele doua modele Philips: Lumea SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si Lumea SC2001(pentru epilarea parului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de atasamentul cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, barbie si perciuni. De asemenea, poate fi folosit si in alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi axilele, zona inghinala sau alte locuri mai dificile.
Indicatii de utilizare:
  1. Inaintea utilizarii sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, brate, zona inghinala, buza superioara, barbie, perciuni etc.) pana la indepartarea completa a parului. Astfel, te asiguri ca energia produsa de pulsatiile de lumina este canalizata in cel mai eficient mod asupra foliculilor de par. Dupa primele 4-5 tratamente, pe masura ce cresterea parului este inhibata, nu mai este nevoie de raderea initiala cu lama.
  2. Seteaza intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tau de piele si culorii firului de par.
  3. Aplica pulsatiile de lumina asupra pielii, acestea vor produce "adormirea" radacinii firelor de par, inhiband cresterea. In plus, filtrul UV integrat actioneaza doar asupra firelor de par, neafectand pielea, iar inelul de siguranta al aparatului previne pulsarea neintentionata.

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Epilare definitiva la tine acasa - Epilator Philips

Epilare definitiva la tine acasa - Epilator Philips

Tehnologia inovativă IPL inhibă creşterea părului nedorit, prin aplicarea de pulsaţii delicate de lumina foliculilor de păr. Este derivată din tehnologia saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o ca tu să o poţi folosi acasa. Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: