Produse vizualizate

Sisteme IT

Termosul pentru apa alcalina si energizata

terma21

Produs nou

Hidratatrea organismului cu apa alcalina este importanta pentru mentinerea sanatatii zilnice. 380ml

Mai multe detalii

279,00 lei cu TVA

Informatii

Cu un design unic, Santevia® Energy Flask are un corp metalic cu pereti dubli fabricat din otel inoxidabil, calitate alimentara. In interior contine 1 cosulet localizat la partea de sus (se inlocuieste in functie de gradul de utilizare) si un cartus fix la partea de jos a termosului (nu trebuie inlocuit). Acestea contin  elemente naturale pentru purificarea, alcalinizarea, ionizarea si re-mineralizarea apei.

Turmalina:  ridica pH-ul la 8+. De asemenea ionizeaza apa

Maifan: re-mineralizeaza apa adaugand fier, calciu, zinc si alte minerale benefice

Piatra de Infrarosu indepartat (Jad) energizeaza apa

Sfere captatoaare de clor cu rolul de a capta clorul din apa potabila

Sfere cu potential electric negativ pentru reducerea valorii potentialul de oxidare reducere PR (Potentialul de Oxidare Reducere exprimă capacitatea apei de a lupta contra radicalilor liberi conferind astfel apei un caracter antioxidant benefic pentru sanatate)

INSTRUCTIUNI UTILIZARE:

Inainte de prima utilizare: Se umple termosul cu apa fiarta turnad apa prin cosuletul superior. Se pune capacul si se agita timp de 30 secunde. Se repeta operatiunea inca de 2 ori

Utilizare curenta: Se umple termosul cu apa turnad prin cosuletul superior. Dupa ce se umple se asteapta 5-10 minute dupa care apa se poate consuma. Pe masura ce se consuma se aduga apa.

  

INSTRUCTIUNI DE INSTALARE

 • Recipentul de transformare a apei are o toarta intr-o parte.
 • Permiteti toartei sa iasa in afara, pentru a fixa recipentul de transformare a apei.
 • Amplasati recipentul de transformare a apei in termos si impingeti-l in jos cu un obiect lung si subtire, pana cand nu se mai poate misca.
 • Daca recipentul de transformare a apei pare ca se misca din locul lui, reluati procedeul de mai sus.

 

Folosirea zilnica:

Apa rece: turnati apa rece de la robinet, apa minerala, apa purificata sau apa fiarta si racita in termos si o puteti bea dupa minim 3 minute. Datorita puternicei sale aciditati, apa pura are nevoie de 3 minute pentru a se transforma. Scuturati-o de cateva ori inainte de a o bea. Cu cat lasati mai mult timp apa in termos, cu atat nivelul de alcalinizare este mai mare, Daca sunteti la inceput se recomanda sa lasati apa 1 minut, marind treptat timpul pe masura ce corpul se acomodeaza.
Apa calda: turnati apa calda de la robinet, apa minerala, sau apa purificata in termos. Asteptati pana cand se raceste natural. Scuturati-o de cateva ori inainte de a o bea.
Apa pentru ceai: turnati apa clocotita in termos. Dupa 3 minute scuturati recipientul si turnati apa intr-o cana unde preparati ceaiul. Nu se recomanda sa puneti ceaiul in termos, deoarece acesta va interfera cu functionarea normala a termosului.Durata de viata a cilindrului interior este de 3-5 ani.

 • Intretinere
  1. Curatati recipientul cu acid citric sau otet alb dupa o folosire continua de o luna.
  2. Cand calitatea apei este proasta, curatati mai des. Adaugati 2, 3 linguri de otet alb si o cantitate potrivita de apa, scuturati recipientul si varsati continutul. Repetati de cateva ori pana cand particulele albe din otet devin invizibile. Apoi curatati folosind o mare cantitate de apa curata.
  3. Nu puneti capacul atunci cand curatati, pentru a evita generarea gazului in exces si chiar deteriorarea accidentala.
  4. Ar trebui sa lasati o mica cantitate de apa in interior (chiar putin peste nivelul partii de sus a cilindrului interior inoxidabil), dupa fiecare folosire, pentru a mari durata de viata a cilindrului interior. Adaugati direct apa, daca nu a trecut prea mult timp de la ultima utilizare – mai putin de 8 ore. Daca a trecut mai mult timp, aruncati apa ramasa in interior.

 

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Termosul pentru apa alcalina si energizata

Termosul pentru apa alcalina si energizata

Hidratatrea organismului cu apa alcalina este importanta pentru mentinerea sanatatii zilnice. 380ml

30 alte produse în aceeași categorie: