Sisteme IT

GECAD ePayment International SA

In magazinul www.marketrom.ro, platile cu cardul sunt securizate si procesate de catre GECAD ePayment International SA

Daca plata este acceptata, comanda dvs. este procesata si trimisa imediat.

Plata on-line, cu cardul bancar, se desfasoara intr-un mediu securizat asigurat de GECAD ePayment International SA (serviciu specializat). Partenerul nostru va garanteaza confidentialitatea totala a datelor dvs. bancare, fiind singurul care receptioneaza si proceseaza informatiile legate de cardul bancar. Mentionam ca firma noastra nu primeste, nu proceseaza si nu stocheaza datele cardului tau bancar (numarul cardului, cod secret, etc.) si nu are acces la aceste date.

Daca ti se intampla cumva ca plata on-line sa fie refuzata, contacteaza banca emitenta a cardului, aceasta fiind singura in masura sa iti indice si sa iti solutioneze problema, sau reia procesul de comanda alegand o alta modalitate de plata.

 

PayPal

Ce este PayPal?

PayPal, lider de incredere in platile online, permite cumparatorilor si intreprinderilor sa trimita si sa primeasca bani online. PayPal are peste 100 de milioane de conturi de membru in 190 de tari si regiuni. 

Este acceptat de comerciantii de pretutindeni, atat pe eBay cat si in afara lui.

Este sigur sa utilizez?

PayPal va protejeaza informatiile cardului de credit cu cele mai performante sisteme de securitate si de prevenire a fraudei din industrie. Cand utilizati PayPal, informatiile dumneavoastra financiare nu sunt niciodata partajate cu comerciantul.

De ce sa utilizezi PayPal ?

  • Pentru s face achizitii sau a trimite bani cu PayPal - este gratuit.
  • Pentru a cumpara si a plati rapid prin salvarea informatiilor tale in contul de PayPal

PayPal este acceptat de milioane de firme din intreaga lume si este metoda preferata de plata pe eBay.

Incepe sa utilizezi PayPal astazi!