Sisteme IT
Proiectul initial a fost lansat in Noiembrie 2009 cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții american Douglas Capital Co.
Am ales acest nume pentru a identifica obiectivele proiectului nostru cu marketing-ul Romanesc.
marketrom.ro a început prin a fi un webmarket virtual și un blog pentru iubitorii de tehnologie - TechMag oferind o experiență complexă de shopping online. Intenția noastră a fost de a crea o platformă modernă, prietenoasă și accesibilă de căutare/cumpărare de aparatura dar și formarea unei comunități de fani în jurul căreia să dezvoltăm un mediu pertinent de informare tehnologica.  
Din septembrie 2012 proiectul marketrom.ro s-a îmbogățit cu noi categorii de produse intrând cu forța în vânzarea de gadget-uri si tehnologii de ultima ora. La două luni de la inaugurare secțiunea de gadget-uri devine un reper în vânzarea online de produse electronice specifice, Hi Tech și accesorii creând premisele unei schimbări importante de atitudine a clienților și o migrare semnificativă spre cumpărarea online.
Astăzi marketrom.ro este un mall virtual unde clienții pot accesa una dintre cele mai mari și apreciate platforme online din România deoarece găsesc diverși producători din lumea tehnologiei care expun o gamă mereu sporită de produse și servicii. 
Oferim clienților noștri o vastă selecție de aparate, telefoane, gadget-uri, jucarii Hi Tech, produse în categoria Tehnologica dar și servicii Consultanta, service garantie si post-garantie;
marketrom.ro este un proiect al companiei Net Bridge Invest SRL, cu sediul social in Mun. Calarasi, jud. Calarasi, str. Nufarului nr.8, Reg. com. J51/414/2012, cod fiscal: 30801043. 
Politica noastră comercială prevede transferul continuu de discount de la furnizor către clientul final precum și campanii de reduceri atractive pentru a asigura un nivel al prețurilor fără concurență.   
Acestea sunt motivele pentru care în cei cinci ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a 159.000 de clienți.