Sisteme IT

Va rugam, cititi cu atentie drepturile si conditiile de utilizare ale acestui web-site (www.marketrom.ro)

Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Marketrom.ro.
Utilizarea site-ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul site-ului, Marketrom.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Accesul pe site

Marketrom.ro va acorda permisiunea de utilizare a acestui website sub conditia respectarii urmatorilor Termeni de folosinta:
este interzisa copierea integrala sau partiala, distribuirea oricarei parti sau sectiuni a website-ului indiferent de mediul de stocare pe care se realizeaza copierea, precum si copierea in scopul distribuirii;
este interzisa orice interventie care ar putea cauza disfunctionalitatea website-ului, chiar si temporara, fara autorizarea prealabila obtinuta in scris de la Marketrom.ro;
este interzisa orice alterare sau modificare a oricarei parti a website-ului, exceptand acele modificari ori alterari, rezonabile, efectuate ca o necesitate a utilizarii corespunzatoare a website-ului pentru scopul in care a fost creat;
este interzisa orice actiune care afecteaza negativ activitatile corecte, rezonabile si permise ale celorlati utilizatori sau intimideaza, hartuieste ori agreseaza verbal sau vizual ceilalti utilizatori ai site-ului, inclusiv accesarea si utilizarea conturilor personale ale altor utilizatori;
sunt interzise orice utilizari care constau in transmiterea de materiale publicitare sau mesaje comerciale catre utilizatorii website-lui;
este interzisa orice actiune, activitate chiar si prin omisiune, prin care s-ar putea facilita sau incuraja actiuni care incalca Termenii si conditiile de utilizare enuntati in cuprinsul acestui document ori dispozitiile legale aplicabile pentru desfasurarea legala a activitatilor specifice;
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Marketrom.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului.
Prin prezenta declarati pe proprie raspundere ca sunteti de acord sa nu utilizati niciun sistem automat care sa trimita cereri catre site-ului Marketrom.ro si care sa poata cauza nefunctionarea sau functionarea incetinita a acestuia.
Acest site contine linkuri, spoturi sau bannere publicitare cu legaturi catre alte site-uri, care nu sunt proprietatea si nici nu se afla sub controlul Marketrom.ro. Marketrom.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politica, practicile sau regulile instituite de oricare alt site. Va recomandam sa luati cunostinta despre termenii si conditiile de utilizare pentru fiecare dintre site-urile pe care le vizitati atunci cand parasiti site-ul Marketrom.ro.

Serviciile oferite

Marketrom.ro ofera o serie larga de servicii online, incluzand dar nelimitandu-se la functionalitati de prezentare comparativa, in functie de pret, a ofertelor de produse si servicii ale magazinelor online. Marketrom.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai informatii despre produsele si serviciile aflate in ofertele mai multor magazine online si stabileste legaturi de tip web catre magazinele care comercializeaza aceste produse sau servicii.
Marketrom.ro nu vinde produsele si serviciile prezentate pe site si nu are statut de intermediar, mandatar sau comisionar in raporturile comerciale initiate pe baza informatiilor prezente pe site. Tranzactiile de vanzare-cumparare a produselor prezentate in cadrul site-ului au loc exclusiv intre utilizatorul site-ului Marketrom.ro si magazinele online listate in cadrul Marketrom.ro.

Responsabilitatile Marketrom.ro fata de produsele prezentate

Marketrom.ro:
fotografiile / pozele afisate pe site-ul marketrom.ro nu creaza obligatii contractuale
nu garanteaza in niciun mod pentru continutul aparut pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de alti membri inregistrati.
nu isi asuma absolut nicio raspundere pentru oricare dintre schimbarile de pret aparute la produsele afisate pe site si pentru niciun fel de pagube sau pentru pierderi de profit.
nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor sau a produselor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in totalitate proprietarii site-urilor respective.
nu este responsabil pentru pagubele utilizatorilor sau altele aparute in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie. Marketrom.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau ale altor continuturi aparute pe site sunt lipsite de erori sau ca sunt in totalitate complete.
nu garanteaza si nici nu este responsabil in niciun fel daca produsele achizitionate de dumneavoastra nu corespund scopurilor concrete pentru care au fost cumparate.
nu este in niciun fel responsabil daca apar neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora, sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie pe care o puteti avea va fi adusa magazinului/magazinelor de la care ati efectuat comenzi in momentul receptionarii produselor, urmand ca acestea sa fie rezolvate de acestia.
nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului, ori al serviciilor furnizate de site.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.
Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra in mod individual, desi unele caracteristici ale sale pot permite interactiunea cu alti utilizatori, numai in scop informational si pentru uz personal. Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Continutul incarcat pe site

Marketrom.ro ofera o varietate de servicii pentru a va asista in cumparaturile de produse, bazate pe comparatii. Marketrom.ro ofera informatii privind produse si comercianti si ofera linkuri catre comerciantii care vand produsele listate. Produsele listate pe site-ul Marketrom.ro sunt vandute de catre alti comecianti (terte persoane), si nu de Marketrom.ro.
Marketrom.ro nu garanteaza ca descrierile, preturile si comentariile sau alte tipuri de continut aparute pe site, indiferent de sursa, sunt corecte, complete, de incredere, fara erori sau actualizate. Continutul Marketrom.ro este oferit pentru scopuri informationale si nu constituie publicitate facuta unui produs, comerciant, vanzator sau serviciu.
Review-urile, comentariile si aprecierile aparute pe Marketrom.roa apartin utilizatorilor inregistrati care au ales sa isi posteze propriile pareri. Prin urmare, aceste review-uri, comentarii si aprecieri sunt rezultatul unor opinii subiective si nu garanteaza absolut niciun nivel de performanta si calitate al unui produs, comerciant, vanzator, serviciu sau a unei terte persoane.
Comerciantii inscrisi sau alte terte persoane pot plati pentru a beneficia de o pozitionare preferentiala a produselor si serviciilor comercializate in cadrul rezultatelor cautarilor noastre, dar acest statut nu va influenta review-urile, comentariile si aprecierile postate de utilizatori in legatura cu magazinele sau comerciantii listati pe site.
Continutul Marketrom.ro poate fi utilizat numai in scopuri de informare, iar orice utilizare in scopuri comerciale se va face numai cu acordul scris al Marketrom.ro si al reprezentantilor legali ai Marketrom.ro.
Site-ul Marketrom.ro permite sau va permite in viitor: a) incarcarea, de catre dumneavoastra sau de catre alti utilizatori, de contributii proprii constand in texte (comentarii, anunturi, review-uri) si imagini - desene, fotografii; b) gazduirea, sharing-ul si/sau publicarea online a materialelor postate. Prin utilizarea website-ului intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca, indiferent daca materialele incarcate sunt facute publice sau nu, Marketrom.ro nu garanteaza in nicio circumstanta confidentialitatea acestora. Va sfatuim ca la momentul postarii oricarui material sa aveti in vedere ca, odata postate, continutul acestora va deveni public.
In calitate de utilizator al website-ului va asumati raspunderea legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati. Prin postare sustineti si garantati ca:
sunteti titularul/proprietarul materialului pe care il postati sau sunteti titularul unei autorizari, ori ati obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe website si pe orice canale media; in acelasi timp autorizati Marketrom.ro acordandu-i consimtamantul pentru utilizarea tuturor si oricaror materialelor postate si a continuturilor lor, indiferent ca privesc marci inregistrate, drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate, toate acestea incorporate in sau aflate in legatura cu materialele postate, in scopul publicarii si utilizarii acestor materiale pe site, conform politicii Site-ului si conform acestor Termeni si conditii;
detineti consimtamantul, autorizarea din partea fiecarei persoane identificabila, vizual sau auditiv, in continutul materialelor postate pe website de a utiliza imaginea si/sau vocea acesteia pe website, implicit in contexte publice, si pe orice canale media, in conditiile si limitele prevazute in prezentul document care stabileste termenii si conditiile utilizarii website-ului. In acelasi timp prin postarea continutului materialului pe website, acordati catre Marketrom.ro o licenta neexclusiva, cu titlu gratuit, nerevocabila pe durata termenului legal de protectie a drepturilor recunoscute si protejate de lege pentru utilizari ulterioare ale continutului oricarui material postat pentru scopuri ce tin de operabilitatea website-ului in relatie cu toti ceilalti utilizatori, astfel fiind permise actele de reproducere, distribuire, punerea la dispozitia publicului a materialului respectiv, precum realizarea unor materiale derivate din acesta, dar si pentru promovarea sau reutilizarea in orice format media si prin orice canale media a unor parti sau a intregului continut al website-ului, care contine si materialul incarcat de dumneavoastra.
In ceea ce priveste materialele, pozele, anunturile, comentariile, link-urile postate, prin postare agreati urmatoarele:
sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturile la intimitate si viata privata, drepturile de imagine si utilizarea imaginii unei persoane in public si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau titularilor de drepturi de a posta materialul si de a acorda licenta catre Marketrom.ro si/sau terti utilizatori ai website-ului in conditiile expres aratate mai sus;
sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri care prin continutul lor sunt defaimatoare si care in mod direct sau indirect ar putea dauna site-ului Marketrom.ro sau oricaror terte persoane fizice sau juridice;
sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri obscene sau pornografice, ori violente sau care indeamna la incalcarea drepturilor omului recunoscute prin legislatia romana si/sau tratate si convenventii internationale in domeniu;
sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut ar putea leza integritatea si demnitatea umana, care sunt defaimatoare, amenintatoare, de hartuire, cu continut violent, care sa instige la ura sau la discriminare impotriva unui grup dupa rasa, religie, etnie, sex, varsta, orientare sexuala;
sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut promoveaza in orice fel activitati ilegale;
sa nu postati materiale publicitare sau solicitari de colaborari comerciale indiferent daca prin continutul lor s-ar promova servicii sau produse oferite de o companie sau de catre o persoana fizica fie ea si autorizata;
sa evitati in orice circumstanta sa folositi identitatea unei alte persoane reale, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente in vigoare.
In cazul in care vom observa activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat, iar continutul conservat pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in cazul in care va fi solicitat.
Daca sunteti titularul unui drept de autor si apreciati ca vreun utilizator al website-ului v-a incalcat drepturile, puteti trimite o notificare administratorilor site-ului Marketrom.ro in conditiile prevazute de Legea comertului electronic cu modificarile ulterioare. Notificarile pot fi trimise pe e-mail la adresa contact@marketrom.ro, in scris, sau la telefoanele: Tel: Vodafone: 0732904324 Orange: 0753636034 Cosmote: 0762786948. Orice notificare trebuie datata si semnata, iar in cazul in care drepturile apartin unui tert, altul decat insusi semnatarul notificarii o procura speciala va trebui atasata notificarii, in maximum 20 de zile lucratoare de la transmiterea notificarii pentru ca aceasta sa devina efectiva ori o insusire a notificarii de catre insusi titularul dreptului pretins a fi incalcat.
Orice notificare va contine in mod obligatoriu urmatoarele elemente:
Semnatura fizica sau electronica a titularului dreptului sau a persoanei imputernicite sa il reprezinte pe titularul unui drept exclusiv de proprietate intelectuala, drept pretins ca fiind incalcat;
Indicarea materialului purtator de drepturi de autor ce se pretinde a fi incalcat sau dupa caz o lista a materialelor;
Datele de contact ale semnatarului notificarii: nume, prenume, adresa postala, telefon, fax, e-mail.
Acceptati ca pe durata utilizarii website-ului luati contact cu materiale, anunturi, link-uri, comentarii postate provenind dintr-o varietate de surse si ca Marketrom.ro nu poate fi tras la raspundere pentru niciun element ce tine de orice aspecte privind materialele si continutul acestora care au fost postate de oricare dintre utilizatorii website-ului. In acelasi timp prin accesarea website-ului va puteti expune unor materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente, respingatoare si prin accesare sunteti implicit de acord sa nu exercitati si sa renuntati la exercitarea oricaror drepturi legale insotite sau nu de o cerere de despagubiri pe care in anumite circumstante le-ati putea pretinde de la Marketrom.ro.
Acceptarea celor de mai sus, prin accesarea website-ului, implica acordul dumneavoastra prin care garantati protejarea impotriva oricaror pretentii formulate impotriva Marketrom.ro, sau a proprietarilor/operatorilor, afiliatilor si/sau licentiatorilor acestuia prin asumarea raspunderii personale pentru orice incalcari de drepturi comise prin accesarea si utilizarea website-lui de catre dumneavoastra personal sau de catre un tert care utilizeaza datele dumneavoastra de logare cu stiinta dumneavoastra sau ca o consecinta a neglijentei in asigurarea securitatii datelor.

Limitari de responsabilitate

Marketrom.ro, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului Marketrom.ro si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Marketrom.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.
Orice utilizator recunoaste si este de acord ca Marketrom.roori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt, minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale sau comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.
Orice utilizator este de acord sa protejeze si sa asigure pe Marketrom.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai prin asumarea propriei responsabilitati pentru orice activitati sau actiuni proprii sau savarsite de un tert prin utilizarea datelor sale de inregistrare, cu stiinta utilizatorului sau in mod fraudulos ca urmare a neglijentei utilizatorului in asigurarea securitatii propriilor date si care, in orice circumstanta ar putea angaja in orice fel raspunderea acestora impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, somatii, pierderi, daune, costuri (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), cheltuieli de judecata (incluzand, dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor), decizii, amenzi, sau orice alte obligatii rezultate din sau conexe oricarei actiuni a utilizatorului privind sau rezultand din accesarea sau folosirea serviciului.
Marketrom.ro prin intermediul website-ului Marketrom.roin calitate de administrator si proprietar al acestuia isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari, modificari ale spatiului si continutului publicitar pot fi realizate fara anunt prelabil sau acord din partea vizitatorilor sau utilizatorilor.
Marketrom.ro nu acorda nicio garantie si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu facut disponibil de catre sau oferit de catre o terta parte, fie ea persoana fizica sau juridica, prin intermediul Marketrom.ro sau prin orice legatura cu un site realizata prin orice modalitate, asa cum nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar.
Marketrom.ro nu va fi parte la si nu va fi tinuta in niciun fel responsabila pentru monitorizarea sau realizarea efectiva a oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii prin intermediu website-ului, indiferent ca incheierea ei si orice eventuala plata se realizeaza prin mijloace tehnice oferite de website, tranzactia va fi guvernata de regulile agreate si consimtite de utilizator (in calitate de vanzator sau cumparator) si tertul respectiv. Marketrom.ro nu are rolul de intermediar pentru magazinele listate pe site si nici nu vinde sau revinde produsele prezentate.

Utilizarea site-ului de catre minori

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.
Marketrom.ro recomanda tuturor parintilor si/sau tutorilor legali sa informeze si sa instruiasca minorii, intr-un mod adecvat si corect, cu privire la utilizarea responsabila si in siguranta a datelor personale, in momentul folosirii Internet-ului si al site-ului.

Garantii

Accesand si utilizand website-ul Marketrom.ro sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati: a) sa aparati, sa garantati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar; b) sa renuntati la formularea si exercitarea oricaror actiuni in pretentii, explicite sau implicite, fata de Marketrom.ro, administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii sai; c) sa aparati administratorii, ofiterii, directorii, angajatii si agentii si sa ii sustineti pe acestia ca nefiind raspunzatori cu privire la orice fel de pretentii, revendicari, reclamatii, daune, obligatii, pierderi, costuri sau datorii, cereri (incluzand dar nelimitandu-se la onorariile avocatilor) provenite din:
accesarea, vizitarea, utilizarea website-ului;
incalcarea din partea dumneavoastra, ca si utilizator, sau a oricaror terti a oricaror termeni si conditii enuntate in prezentul document;
incalcarea de catre orice utilizator, vizitator, client a oricaror drepturi ale unei terte parti care poate fi utilizator, vizitator, client in calitate de persoana fizica si juridica;
orice pretentie rezultand din cauzarea oricarei daune unei terte parti ca urmare a postarii, vizionarii sau utilizarii unui material incarcat de catre dumneavoastra pe Marketrom.ro.

Informatii legate de marca

Denumirea Marketrom.ro si sigla Marketrom.ro sunt marci inregistrate ale Marketrom.ro. Marcile Marketrom.ro nu pot fi afisate sau utilizate sub nicio forma fara acordul expres al proprietarului de drept.

Disponibilitatea serviciului

Marketrom.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului Marketrom.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Drept aplicabil

Prin folosirea website-ului Marketrom.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si Marketrom.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acesteia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.