Sisteme IT

Va rugam, cititi cu atentie Conditiile de GARANTIE si RETUR

Toate produsele vandute si livrate de www.marketrom.ro beneficiaza de conditii de garantie conform politicilor comerciale ale producatorilor si ANPC.

Aparatele/dispozitivele functioneaza exact asa cum sunt descrise pe site si prezentate in imaginile video si/sau foto, la unele dintre produse. Celorlalte produse avand instrunctiuni de folosire in limba Romana si Engleza.

Orice produs vandut de www.marketrom.ro poate fi returnat sau schimbat in termen de 14 zile de la data primrii produsului respectiv.

Pentru returnare produse, va rugam trimiteti un e-mail sau SMS la: contact@marketrom.ro (pentru e-mail) / 0753636034 (pentru SMS). Mesajul trebuie sa contina numele si prenumele Dvs, adresa de e-mail, numarul de telefon si produsul care doriti sa-l returnati.

Pentru trimitere in garantie produs, va rugam trimiteti un e-mail sau SMS la: contact@marketrom.ro (pentru e-mail) / 0753636034 (pentru SMS). Mesajul trebuie sa contina numele si prenumele Dvs, adresa de e-mail, numarul de telefon, localitatea unde domiciliati si produsul care doriti sa-l trimiteti in garantie. Veti primi un raspuns in maxim 12 ore cu adresa cea mai apropiata de Dvs. unde veti trimite produsul in garantie.

Fiind garantate ca orice alte aparate de folosinta medie si lunga, pentru o perioada de minim 1 an, aceste aparate vor putea fi trimise pentru repararea defectiunilor, in interiorul perioadei de garantie. Perioada de timp stabilita pentru remedierea reparatiei este de maxim 15 zile calendaristice de la data primirii produsului in service a produsului.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

Sa respecte conditiile enumerate in manualul de utilizare (foarte important!) si sa foloseasca produsul conform instructiunilor de utilizare;

Sa pastreze produsul în bune conditii;  

Este interzisa interventia asupra produsului a persoanelor neautorizate.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Nerespectarea obligatiilor de mai sus atrage pierderea garantiei.

-Pierderea garantiei produsului are loc si daca aparatul este conectat la orice dispozitiv utilizat la activitati de service, altele decat cele apartinand strict producatorului;

-aparatul este conectat la orice dispozitiv de analiza sau evaluare software, la computer, dispozitive service sau dispozitive de investigatii criminalistice (forensic grade) utilizand portul USB;

-se intentioneaza extragerea aplicatiilor, firmware-ului ori a fisierelor de sistem;

-sunt distruse ori deteriorate sigiliile de securitate ale produsului;

-sunt activate filtrele volatile de securitare.

Nu constituie obiectul garantiei lipsa de conformitate derivata din:

utilizarea aparatului/dispozitibului în aplicatii ce necesita performante si calităti altele decat cele oferite de clasa si scopul pentru care este destinat produsul sau in afara specificatiilor tehnice aferente;

uzura normala a produsului (ex. uzura fizica, mecanica si electrica);

utilizarea produsului în conditii neadecvate (ex: tensiune de alimentare necorespunzatoare,impamantare inexistenta sau gresita, actiunea socurilor, vibratiilor, loviturilor sau altor  forme de abuz fizic, utilizarea de accesorii altele decat cele indicate de producator în specificatiile tehnice, utilizarea produsului în conditii de mediu necorespunzatoare – actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate, defectarea produsului cauzata de intemperii);

manipularea sau instalarea gresita (ex: instalarea gresita a bateriilor sau a acumulatorilor, utilizarea altor modele de surse de alimentare sau accesorii decat cele livrate sau indicate de producator);

setari gresite ale produsului sau programelor, virusari, deteriorarea sau functionarea necorespunzatoare a sistemului de operare, a fisierelor de configurare sau a programelor instalate; folosirea altor drivere sau programe decât cele originale care insotesc produsul; eventualele incompatibilitati de natura software sau hardware ce pot aparea la folosirea telefonului impreuna cu alte produse; Marketrom.ro nu poate fi facut raspunzator de nefunctionarea totala sau partiala a programelor software create de terti (programe incompatibile total sau partial cu aparatul/dispozitivul vandut);

deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijenţei in utilizare sau a oricaror altor factori, care nu tin de calitatea produsului sau de producator.

Produsele au în componenta subansamble electronice si mecanice care necesita respectarea cu strictete a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, exploatare, conectare, intretinere şi reparare prevazute in Manualul de Utilizare.

Pentru produsele care nu respecta conditiile de acordare a garantiei sau care sunt in afara perioadei de garantie, pe toata durata medie de utilizare a produsului,  se poate asigura service contra cost prin intermediul service-ului autorizat al producatorului sau agreat de acesta.

Consumatorului i se garanteaza ca pe toata durata perioadei de garantie, în conditiile normale si specificate de utilizare a produsului, in cazul aparitiei neconformitatilor, acestea vor fi inlaturate in primul rand prin reparare sau, dupa caz, prin înlocuirea produsului.

Cum procedez când am nevoie de service?

În cazul în care aveti nevoie de asistenta în service, contactati-ne prin intermediul formularului de contact de pe acest site ori pe telefoanele afisate in site. Va rugam să aveti la dumneavoastra factura produsului vandut si/sau certificatul de garantie. Precum si o scurta descriere a problemei sau subiectului de interes atunci cand ne contactati pentru asistenta in service.

Daca produsul este iesit din perioada de garantie, contactati-ne pentru o interventie contra cost.

Disclaimer:

Marketrom.ro nu este responsabil si nu isi asuma nicio obligatie pentru orice pierderi sau daune care rezulta din descarcarea si utilizarea altor programe software disponibile pe alte site-uri, in afara de marketrom.ro sau site-ul oficial al producatorului respectivului aparat. Nu oferim nici un fel de garantie in privinta acuratetei, securitatii sau utilitatii folosirii altor servicii decat cele oferite de service-ul autorizat al producatorului.

Marketrom.ro nu este responsabil pentru disponibilitatea informatiilor de pe alte site-uri externe si nu sprijina continutul lor.