Sisteme IT

Va rugam cititi cu atentie conditiile de acordare a Garantiei si post-garantiei!

   Toate produsele vandute de magazinul nostru au perioada de garantie intre 1 si 2 ani, in baza certificatului de garantie (in original), emis de catre firma noastra in momentul livrarii coletului / produsului.
 
  O versiune electronica a certificatului de garantie si post-garantie este trimisa automat in momentul achizitionarii unui produs de pe site-ul marketrom.ro. Pentru a o accesa, autentificati-va in site folosind adresa de e-mail si parola (pe care le-ati ales cand ati plasat prima comanda).
  VA RUGAM pastrati acest document cu stampila si semnatura in original ! Cu acest certificat de garantie , orice reglare, ajustare, reparatie sau inlocuire de componente se va face gratuit, cu exceptia cazului de distrugere accidentala sau din neatentie. NU SE ACORDA GARANTIE pentru defectiuni cauzate de: Topire , ardere , socuri electrice si mecanice, imporvizatii electrice, utilizarea sau intretinerea necorespunzatoare a produsului cumparat. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa prezentati produsul impreuna cu certificatul valid de garantie, in original, la sediul nostru.
  
IMPORTANT!
1. Copiile certificatului de garantie nu vor fi luate in considerare.
2. Produsul va fi reparat/inlocuit ! Suma achitata nu se returneaza decat daca sesizarea de returnare a banilor fost facuta in maxim 10 zile calendaristice de la primirea produsului, de catre cumparator/client
3. In cazul in care unul din produse nu functioneaza corespunzator in ciuda respectarii instructiunilor din manualul de utilizare acesta trebuie trimis la sediul nostru pentru SERVICE.
4. Va rugam, pastrati cutia/ambalajul original al produsului, in cazul in care necesita schimbarea/inlocuirea acestuia.