Sisteme IT

Garantam tuturor clientilor magazinului nostru, ca primesc banii integral in cazul in care nu sunt multumiti de produsul cumparat. Suma platita pe colet (produs) este restituita integral clientului, ori prin curier rapid ori prin trasfer bancar.

Clientii nostri pot opta pentru desfacerea coletului la destinatie, inainte de a fi platit la curier.

Coletele (pachetele) sunt în general expediate în termen de 2-4 zile de la primirea comenzii ferme și sunt expediate printr-un curierat rapid, cu urmărire și "semnatura-primire". Indiferent de alegerea de transport a coletului pe care o faceti, va vom oferi un link pentru a urmări online acest colet. In cazul in care produsul comandat/cumparat nu este pe stoc, livrarea se face intre 8 si 14 zile lucratoare, deoarece produsul trebuie comandat la producator si este necesara importarea lui din tara producatorului.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare, precum și costurile poștale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să grupați elementele si/sau coletele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa doua comenzi distincte plasate separat, iar taxele de transport se vor aplica la fiecare dintre ele. Pachetul va fi expediat 
pe propriul risc.

Din motive de securitate financiara, dar si din experienta multor ani de webmarket, expedierea pachetului a carui valoare depaseste 1500 Lei (cu TVA), se face numai dupa ce a fost achitat un avans de 30% din valoarea pachetului (coletului), clientul primeste factura proforma pentru suma platita in avans.