Produse vizualizate

Sisteme IT
Salinizator pentru camera Mareste

Salinizator pentru camera

ddk4r5

Produs nou

Salinizatorul cu ultra sunete vã oferã un tratament respirator ideal, care vã permite sã respirati mai usor ca niciodata. Disperseazã particule ionizate negativ de sare purã, anuland efectele prafului, ale alergenilor si microbilor. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

488,00 lei cu TVA

Informatii

Cu dimensiuni reduse, 20 x 18 x 9 cm , doar 0.55 kg, este suficient de mic pentru a-l ascunde în spatele canapelei sau fotoliului din sufragerie. Este usor de manevrat si extraordinar de silentios! Poate functiona când dormi sau când esti treaz, oferind pacientilor cu probleme respiratorii, o perioadã extinsã de tratament în confortul propriilor case!
Cum functioneazã

SALTAIR DOMO este un dispenser ultrasonic de particule care foloseste tehnologia vibratiilor de frecventã ultrasonicã pentru a transforma solutia salinã în particule de sare sub 5 microni, transformând aerul din încãpere în aerosol bogat salinizat.
Salinizatorul ultrasonic NU este un umidificator, deoarece aduce o cantitate insignifiantã de umiditate în aerul din încãpere. Este un produs unic patentat si creeat doar de Saline Theraphy—Halosense, Canada.
Aceste particule de sare minuscule, odatã inhalate, sunt capabile sã intre foarte adânc în plãmâni, chiar la nivel de alveole, ajutând la curãtarea mucusului, la distrugerea bacteriilor, reducând inflamatiile, de-a lungul întregului traseu respirator.
Aerosolii salini au de asemenea un foarte bun efect în curãtarea aerului din interiorul camerei, datoritã proprietãtilor bactericide ale sãrii si datoritã concentratiei mari de ioni negativi de sare care ajutã la eliminarea particulelor de praf încãrcate pozitiv, a bacteriilor si a virusilor.
Terapia cu sare poate fi folositã cu rezultate foarte bune în toate bolile respiratorii cronice dar si ca mijloc de preventie si întretinere pentru oamenii sãnãtosi. Previne aparitia bolilor respiratorii, protejând împotriva gripelor si a rãcelii prin mentinerea unei mai bune igiene si prin întãrirea imunitãtii mucoasei respiratorii împotriva alergenilor.
Este o terapie sigurã pentru oameni de toate vârstele, incluzând sugarii si gravidele, si NU afecteazã în niciun mod regimurile alimentare fãrã sare sau medicamentatia pentru boli vasculare.
Salinizatorul ultrasonic poate fi folosit si pentru problemele respiratorii ale animalelor de companie.
Salinizatorul ultrasonic este livrat împreunã cu manualul de instructiuni, kitul de curãtare si o rezervã de sare naturalã, suficientã pentru o folosire de aproximativ 3 luni.
Salinizatorul ultrasonic este usor de folosit: este suficient sa-l alimentati cu solutia salinã, sã-l conectati la o sursã de curent, si va fi gata de functionare !
Nu aveti nevoie de nicio mascã de fatã! Nici un adaptor de inhalare! Doar veti respira fara niciun fel de greutate!
Un aparat este adecvat pentru folosirea într-un spatiu de maxim 150 metri cubi. Totusi vã recomandãm amplasarea salinizatorului SALTAIR DOMO în apropierea patului dvs, pentru a vã bucura de efectul extraordinar al acestei terapii 100% naturale. Dispozitivul este foarte silentios, aproape complet lipsit de zgomot. Pentru a avea cele mai bune rezultate, folositi SALTAIR DOMO, în fiecare zi si noapte, deoarece terapia salinã are un efect cumulative !
Folositi-l în birou, în sufragerie sau dormitor. Cu cât mai mult îl veti folosi cu atât mai bine vã veti simti!
 
Optional rezerva sare:
Natural Rock Salt for Home Salt Therapy -250 gr
compozitie
  • Sare(NaCl)97.5%
  • Sodiu(Na) 38.4%
  • alte minerale in forma sa naturala (Mg+, Ca+, etc) 2,5%
 
Melange of Natural Salts for Home Salt Therapy recomandat in cazuri acute-250 gr
compozitie
  • Sare(NaCl)73.15%
  • Sodiu(Na)28.8%
  • Magneziu solubil (Mg) 2.45%
  • alte minerale in forma sa naturala (Mg+, Ca, etc)

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Salinizator pentru camera

Salinizator pentru camera

Salinizatorul cu ultra sunete vã oferã un tratament respirator ideal, care vã permite sã respirati mai usor ca niciodata. Disperseazã particule ionizate negativ de sare purã, anuland efectele prafului, ale alergenilor si microbilor. Detalii mai jos:

30 alte produse în aceeași categorie: