Produse vizualizate

Sisteme IT

Generator de zgomot alb - Rabbler Jammer

mark-rabbler

Produs nou

Ideal pentru bruiajul microfoanelor, telefoanelor cu inregistrare sau reportofoanelor. Detalii mai jos:

Mai multe detalii

2 690,00 lei cu TVA

Informatii

Descrierea produsului

În era informațională, nu puteti avea idee cine doreste sa va inregistreze (audio) ce spuneti. In caz ca doriti sa nu fiti inregistrati, aveti nevoie de acest generator / bruiaj deoarece zgomotul alb generat, bruiaza toate reportofoanele, recordere audio sau telefoanele puse pe modul inregistrare. 

Generatorul de zgomot alb este un audio Jammer recorder, proiectat pentru blocarea tuturor tipurilor de înregistratoare digitale de voce sau cu bandă. Dimensiunea portabila și functia de gadget Generator Anti-Spy este usor de transportat în buzunar sau geanta, oriunde te duci. Din moment ce poate fi montat cu ușurință pe orice tip de suprafață, utilizatorul il poate monta oriunde doreste. Raza de bruiaj audio este de pana la 10 metri, aceasta raza depinzand de puterea sunetului care se doreste a se inregistra (cu cat este mai puternic sunetul care se doreste a fi inregistrat, cu atat scade raza de bruiaj a generatorului).

Dacă vrei să trăiești o viață liniștită, fără a fi deranjat de orice dispozitive de ascultare/inregistrare audio, în timpul privat, acest gadget este de utilitate practica.

Specificații

  • Optimizat acest generator de zgomot alb, are functia de mascare a sunetului gen voce, împotriva dispozitivelor de ascultare
  • Se montează cu ușurință pe orice suprafața
  • Alimentare: 9V - baterie
  • Dimensiuni: 140 * 90 * 50mm
  • Greutate: 0.25 kg

Accesorii

  • 1 x generator de zgomot alb

Comentarii

Scrieţi un comentariu

Generator de zgomot alb - Rabbler Jammer

Generator de zgomot alb - Rabbler Jammer

Ideal pentru bruiajul microfoanelor, telefoanelor cu inregistrare sau reportofoanelor. Detalii mai jos:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

12 alte produse în aceeași categorie: