Cauti.ro
Desktop PC si Monitoare

Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk). De asemeni, pentru calculatroare tip Desktop, laptopuri, tablete si telefoane mobile gen smartphone, la cerere le putem livra instalate cu sisteme de operare , drivere si so...

Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk). De asemeni, pentru calculatroare tip Desktop, laptopuri, tablete si telefoane mobile gen smartphone, la cerere le putem livra instalate cu sisteme de operare , drivere si software dedicat (cu licenta), gen: pachet Mircosoft Office, programe de contabilitate, programe de management, jocuri, etc.

Mai multe

Desktop PC si Monitoare Contine 13 produse.

Subcategorii

 • Monitoare

  Toate tipurile de monitoare au perioada de garantie intre 12 luni si 2 ani . Oferim service si garantie in service pentru orice tip de monitor si calculator vandut de magazinul nostru.

 • Calculatoare Desktop

  Va oferim o gama variata de PC Desktop; tip office sau pentru birouri, pentru jocuri, sau pentru utilizare casnica, etc. Perioada de garantie este intre 12 luni si 2 ani (cu posibilitate de prelungire). De asemeni, va oferim service in garantie si postgarantie, consultanta si Help Desk !

 • Componente si piese...

  Va putem oferi o larga diversitate de piese de schimb pentru calculatoare , laptopuri , imprimante; de la surse de alimentare pana la placi de baza, memorii, placi grafice si display-uri. Toate produsele pot fi montate in unitatile noastre de service si garantie.

 • PC second hand

  Pe Marketrom.ro gasesti calculatoare second hand de tip tower, dar si sisteme desktop PC SH compacte. Alege un calculator desktop second hand si vei beneficia de performanta la un pret redus. Orice calculator second hand beneficiaza de garantie pe 12 luni. De asemeni, oferim service garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk !

pe pagina
Se afiseaza 1-12 din 13 articole
Se afiseaza 1-12 din 13 articole