Sisteme IT
Laptopuri si Tablete

Laptopuri si Tablete de ultima generatie precum si accesorii pentru acestea. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , oferim garantie intre 12 luni si 2 ani, service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica si Help Desk. La cerere le putem livra instalate cu sisteme de operare dorite,...

Laptopuri si Tablete de ultima generatie precum si accesorii pentru acestea. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , oferim garantie intre 12 luni si 2 ani, service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica si Help Desk. La cerere le putem livra instalate cu sisteme de operare dorite, drivere si software dedicat (cu licenta), gen: pachet Mircosoft Office, programe de contabilitate, programe de management, jocuri, etc.

Mai multe

Laptopuri si Tablete Contine 46 produse.

Subcategorii

 • Accesorii pentru...

  Va oferim o gama diversificata de accesorii pentru laptopuri si tablete, oferim service, garantie si reparatii pentru laptpopuri si tablete. Deasemeni, putem furniza orice tip de software pentru laptopuri si tablete. Oferim garantie intre 1 an si 3 ani. Deasemeni, oferim service post garantie.

 • Laptopuri

  Va oferim o gama diversificata de laptopuri gen: Ofiice, Corporate, industrial, etc. Toate ofertele beneficiaza de garantie intre 12 luni si 3 ani, cu posibilitate prelugirii la cerere. Asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica si Help Desk. De asemeni, pentru calculatroare tip Desktop, laptopuri, tablete si telefoane mobile de tip smartphone, la cerere, va putem livra instalate cu sisteme de operare dorite, drivere si software dedicat (cu licenta), gen: pachet Mircosoft Office, programe de contabilitate, programe de management, jocuri, etc.

 • Tablete

  Oferim cele mai noi tablete la preturi mici, perioada de garantie este cuprinsa intre 12 luni si 2 ani, asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk). La cerere le putem livra instalate cu sisteme de operare si software in functie de preferintele clientului.

 • Laptopuri si Tablete S.H.

  Laptopurile si Tabletele Second Hand, la preturi reduse si de calitate. Toate dispozitivele beneficiaza de perioada de garantie intre 6 luni si 12 luni. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk).

pe pagina
Se afiseaza 1-20 din 46 articole
Se afiseaza 1-20 din 46 articole