Sisteme IT
Telefoane Mobile

Va oferim cele mai noi si performante telefoane mobile, original brand-uri, dual SIM si single SIM, rezistente la apa, temperaturi ridicate si socuri mecanice, echipate cu TV, Videoproiector, telefoane militare,etc. Perioada de garantie variaza intre 12luni si 2 ani ! Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noa...

Va oferim cele mai noi si performante telefoane mobile, original brand-uri, dual SIM si single SIM, rezistente la apa, temperaturi ridicate si socuri mecanice, echipate cu TV, Videoproiector, telefoane militare,etc. Perioada de garantie variaza intre 12luni si 2 ani ! Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk)

Mai multe

Telefoane Mobile Contine 99 produse.

Subcategorii

  • Telef. dual sim+wifi+tv

    Telefoane cu 2 SIM-uri + wireless connection (WiFi) + Televizor , de o calitate Ireprosabila !!! Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru cei interesati.

  • Telef.Mobile cu Proiector

    Un nou concept de telefoane mobile cu Proiector si Tv. Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru cei interesati.

  • Tel. Mobile rezistente...

    Telefoane de ultima generatie care rezista la socuri, zgarieturi, apa si temperaturi extreme ! Sunt destinate pentru cei care lucreaza in medii extreme. Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru telefoanele vandute.

  • Telefoane Mobile cu...

    Sunt concepute pentru a schimba vocea umana (prin sintetizator vocal) dar si Background Sound (in timpul unei convorbiri selectati diverse tipuri de sunete: meci, curse de masini, pub, etc.) . Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru produsele vandute de magazinul nostru.

  • Telef.Mobile 3 si 4 SIM

    Telefoane mobile cu 3 SIM si 4 SIM. Concepute sa functioneze cu toate cartelele SIM in alcelasi timp, cu o tehnologie de ultima ora, cu functii multiple si complexe. Perioada de garantie este intre 1 si 2 ani (depinde de modelul telefonului). Asiguram service garantie si post garantie.

  • Telef.Mobile Dual-SIM

    Telefoanele mobile cu 2 sim-uri (dual-SIM), de cele mai multe ori s-au dovedit la testare dar si ca functionare in timp, ca sunt mai fiabile decat telefoanele originale (tip Brand) ! Va oferim o gama diversificata de telefoane dual sim, de ultima generatie. Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru telefoanele vandute.

  • Tel. mobile originale...

    Telefoanele sunt din categoria "Brand-uri", originale. Va oferim cele mai noi modele de telefoane originale, la preturi accesibile, preturi de depozit. Perioada garantie este intre 12 luni si 2 ani! Deasemeni asiguram service Garantie, postgarantie, consultanta si Help Desk pentru telefoanele vandute de magazinul nostru.

  • Accesorii Telefoane

    Accesorii pentru telefoane mobile, aparate si dispozitive pentru telefoane mobile: incarcatoare, power bank - extensie baterii - baterii de rezerva, casti bluetooth, ochelari 3D, periferice, etc. Oferim garantie, post garantie, service si suport tehnic pentru dispozitivele vandute de magazinul nostru.

pe pagina
Se afiseaza 81-99 din 99 articole
Se afiseaza 81-99 din 99 articole