Sisteme IT
Spionaj electronic/Gadget

Aparatura si dispozitive de spionaj si ascultare, spionaj electronic, filmare si monitorizare in mod silent. Pentru toate produsele din aceasta gama, vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk). De asemeni, se pot configura in functie de cererea clientului. Se pot furniz...

Aparatura si dispozitive de spionaj si ascultare, spionaj electronic, filmare si monitorizare in mod silent. Pentru toate produsele din aceasta gama, vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk). De asemeni, se pot configura in functie de cererea clientului. Se pot furniza diverse scheme hardware-software la cerere. Va putem oferi consultanta si audit la cerere pe probleme de: software si hardware spy (spionaj electronic), interceptare audio si video, politici de securitate hardware si software, etc !

Mai multe

Spionaj electronic/Gadget Contine 130 produse.

Subcategorii

 • Minicamere/Camere ascunse

  Microcamere si Minicamere specializate in spionaj si supraveghere. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk).

 • Camere IP/IR/Auto

  Va punem la dispozitie o gama diversificata de Camere IP, camere de spionaj de la distanta, cu supraveghere de pe telefon, tableta sau de pe calculator, camere pentru supraveghere bona sau camere pentru supraveghere copil, camere cu Infra rosu (filmare pe timp de noapte), Camere pentru supraveghrea autoturismului si camere de monitorizare. Oferim garantie si consultanta.

 • Software Spion

  Software dedicat activitatilor de spionaj, supraveghere al calculatoarelor, telefoanelor mobile si tabletelor, dar si software pentru combaterea programelor gen spionaj/supraveghere. Se pot furniza diverse scheme software la cerere. Va putem oferi consultanta si audit la cerere pe probleme de: software si hardware spy (spionaj electronic), interceptare audio si video, politici de securitate hardware si software, etc !

 • Spionaj Audio

  Aparate si Dispozitive audio pentru ascultat si spionat, sisteme de interceptare audio la diverse distante. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk).

 • Antispionaj

  Dispozitive si aparate pentru antispionaj. Produsele noastre sunt dispozitive cu un caracter educational si informational. Nu le folositi in scopuri ilegale! Nu ne asumam responsabilitatea pentru scopurile utilizarii produselor achizitionate! Clientii isi asuma responsabilitatea pentru scopul utilizarii si intrebuintarii produselor de pe acest site. In momentul achizitionarii produselor, clientii isi dau acordul asupra conditiilor si a termenilor prezentati pe acest site si confirma precum ca au luat la cunostinta de acestea. Utilizarea de echipamente de bruiaj este interzisa în unele tari. Este responsabilitatea clientului sa se asigure ca au dreptul legal de a folosi aceste produse inainte de cumparare de la noi. Dupa cumparare, clientul devine in intregime responsabil pentru orice probleme juridice care pot sa apara ca urmare a utilizarii acestor produse . Este responsabilitatea fiecarui utilizator sa se supuna legislatiei in vigoare si sa evite folosirea produselor in scopuri ilegale. Prin cumpararea si utilizarea dispozitivelor , utilizatorul intelege si consimte ca le va folosi doar intr-o maniera legala si conform conditiilor expuse pe acest site. Pentru toate produsele electronice si electrocasnice vandute de magazinele noastre , asiguram service in garantie si post garantie; inclusiv consultanta tehnica (Help Desk).

 • Gadget-uri/Urmarire GPS

  Va oferim o gama diversificata de aparate electronice de ultima generatie, precum: Gadget-uri , urmarire GPS si dispozitive electronice cu functii diverse.

 • Detectoare Specializate

  Exemple: Detectoare de camere video, detectoare de telefoane mobile ascunse, detectoare de monoxid de carbon, detectoare de gaze, detectoare de aparate de spionaj, detectoare de camere ascunse, detectoare de microfoane ascunse. Va putem oferi consultanta gratuita la achizitionarea produsului si service gratuit.

pe pagina
Se afiseaza 1-20 din 130 articole
Se afiseaza 1-20 din 130 articole