Prodotti visti

Sisteme IT

Toate Categoriile

Servicii IT de consultanta Visualizza ingrandito

Servicii IT de consultanta

1,00 lei tasse incl.

Dettagli

  Servicii IT de consultanta.

  Prin serviciul nostru de consultanta venim cu raspunsuri prompte si de un real profesionalism in intampinarea neintelegerilor sau curiozitatilor dumneavoastra.El este aditional celui de mentenanta si va asigura raspunsuri imediate si profesioniste, accesibile oricarei persoane indiferent de specializarea pe care o are. Acordati atentia cuvenita sistemului IT si astfel, veti avea garantata o mare parte a succesului in afaceri. Noi va oferim solutii profesioniste la preturi excelente, dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati !

 

 

  Cand este necesar sa apelati la servicii de consultanta it?

  Consultanta it este indicata ori de cate ori informatiile solicitate stau la baza unor decizii cu un nivel de importanta ridicat , care vor influenta semnificativ bugetul si/sau activitatea companiei. Aspecte precum extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent, investitiile in echipamente hardware/software, desfasurarea proceselor it existente si modalitatile de eficientizare a consumului de resurse it sunt doar cateva dintre fenomenele care necesita consultanta it.

  Ce inseamna Consultanta IT?

 • Consultanta IT inseamna indrumari privind construirea unui website de prezentare, un magazin online, un ERP sau CRM;
 • Consultanta IT inseamna dezvoltare de strategii de marketing online (SEM), informatii privind optimizarile pentru motoarele de cautare (SEO) s.a.
 • Consultanta IT insemna evitatarea problemelor de securitate la nivelul site-urilor, aplicatiilor si echipamentelor dvs. informatice;
 • Consultanta it inseamna suport informational pentru stabilirea unui buget real pentru construirea unei afaceri sau prezente pe internet;
 • Consultanta IT inseamna realizarea proiectului de arhitectura a sistemului informatic in concordanta cu nevoile reale ale utilizatorilor;
 • Consultanta it inseamna cele mai bune alegeri in privinta achizitiilor hardware/software;
 • Consultanta it inseamna informarea privind masurile de prevenire a pierderii datelor (back-up, raid);

  Cum acordam Consultanta IT?

   Consultanta IT debuteaza cu o analiza efectuata de catre un consultant in scopul de a strange informatiile necesare identificarii nevoii reale a clientului. Acestea vor fi obtinute in urma discutiilor purtate intre consultant si client si vor fi necesare pentru a-i recomanda acestuia din urma solutia potrivita nevoii sale. Dupa aceasta etapa, consultantul va identifica tehnologiile si solutiile actuale la nevoia semnalata pe care le va include intr-un raport impreuna cu analiza, recomandarile si modalitatile de implementare.

  Informatii accesibile prin intermediul serviciilor de Consultanta IT

 • Informatii referitoare la solutii tehnice optime si schemele de cost aferente;
 • Architectura, planificare si design pentru retele si sisteme it - servicii it complete, incluzand documentatie si specificatii tehnice si functionale, schematizari, design de sistem si dezvoltare prototip;
 • Informatii privind solutii software, atat licentiate cat si open source;
 • Informatii utile in realizarea noilor investitii in echipamente it;
 • Informatii in vederea dezvoltarii de sisteme ERP si CRM.

  Net Bridge Invest actioneaza ca o entitate independenta avand capacitatea de a evalua obiectiv situatia IT a oricarei companii. Astfel, pe baza analizei de consultanta, putem sa recomandam solutii optime, astfel incat infrastructura IT sa functioneze in concordanta deplina cu strategiile si obiectivele companiei dumneavoastra. Indiferent de numarul de angajati, nevoile afacerii sunt in linii mari aceleasi, difera doar magnitudinea!

  Cum puteti beneficia de consultanta it?

  Nimic mai simplu si mai comod. Contactati-ne utilizand una dintre metodele de comunicare existente pe site si veti beneficia de suportul unui consultant Net Bridge Invest care va va propune o oferta personalizata si adaptata cerintelor dvs.

 

Recensioni

Scrivi una recensione

Servicii IT de consultanta

Servicii IT de consultanta

Detalii mai jos sau pe www.netbridgeinvest.ro

30 altri prodotti della stessa categoria: