Prodotti visti

Sisteme IT

Toate Categoriile

351,50 lei tasse incl.

-5%

370,00 lei tasse incl.

Dettagli

Pentru adevăraţii pasionaţi ai vinurilor, savurarea acestei băuturi este un adevărat cult ritualic ce uzează de diverse instrumente şi accesorii fără de care licoarea divină ar fi tratată cu superficialitate. Pentru toţi aceia care înţeleg că deplinătatea, grandoarea vinului se dezvăluie urmând rigorile de servire a acestuia, Borealy – Cadouri de Lux a creat un set cadou ce alătură unui vin princiar autohton instrumentele necesare savurării sale adecvate.
CADOU: O STICLA DE VIN DE COLECTIE DE LA EAF.RO
Cadoul cuprinde un elegant set pentru vin cu piese confecţionate din metal de calitate superioară, ambalat într-o cutie neagră de cadou, din piele, cu şabloane după forma pieselor. Acest set conţine:

- 2 dopuri pentru vin

- Un termometru

- Un manșon,

- Un inel picurator

- Un tăietor pentru dop

- Un desfăcător dopuri

- 2 rezerve tirbuşoane

Dimensiuni cutie set accesorii: 26 cm lungime x 20 cm lăţime x 6 cm înălţime.

Companionul acestui set profesional pentru vin, este nimeni altul decât celebrul Prince Mircea Merlot (75 cl.), roşu, sec, produs şi îmbuteliat la Crama Stârmina - Vinarte. Un vin premiat, aristocratic, elegant şi cu un buchet intens, persistent, fin și eteric. Aroma proaspătă, ușor taninoasă și echilibrată se datoarează procedeului de maturare în barrique de stejar 6 luni, iar mai apoi învechirii în sticle timp de cel puţin alte 12 luni. Se numără printre cele mai rafinate vinuri autohtone, iar numele ce îl poartă îi certifică sorgintea şi caracterul nobil.
O alegere desăvârşită în materie de cadouri, care vorbeşte de la sine despre un stil de viaţă rafinat şi distins, un cadou impresionant, util şi de suflet pentru cei mai înflăcăraţi adoratori ai vinurilor premium. 

Recensioni

30 altri prodotti della stessa categoria: