Prodotti visti

Sisteme IT

Toate Categoriile

Purificator de aer inteligent Neo-Tec

cleaner129

Nuovo prodotto

Monitorizeaza si analizeaza calitatea aerului dupa care, prin ozonizare si ionizare il purifica! Ideal pentru incaperile cu copii mici !

Maggiori dettagli

1 100,00 lei tasse incl.

Dettagli

 Detalii produs

Unic si in acelasi timp cel mai complet purificator de aer de pe piata, este echipat cu o tehnologie avansata de senzori care monitorizează in mod automat calitatea aerului, senzori care detecteaza prezenţa de praf, alergeni, şi mirosuri. Practic ne ofera 7 tehnologii de varf pentru purificarea aerului, acoperind astfel aproape fiecare poluant, fiind totodata si un bun ionizator (generator de ioni negativi) dar cu o cantitate extrem de redusa de ozon. Filtru HEPA, filtru de carbon activ,filtru TiO2 (dioxid de titan), lampa UV germicida, filtru electrostatic de colectare a prafului şi un pre-filtru lavabil, toate acestea, impreuna cu un puternic si silentios ventilator care acopera o suprafata de 60-70mp, reprezinta garantia sanatatii tale si a intregii familii.

Tehnologie

-Senzori de inalta tehnologie pentru performanţă, monitorizare a calităţii aerului si avertizare pentru schimbarea sau curatarea filtrelor.
-Şapte tehnologii de varf pentru a acoperi aproape fiecare categorie de poluant.
-Senzorii de miros, praf si alergeni care vă inştiinţeaza atunci cand anumiţi poluanţi sunt detectati; cum ar fi fumul de tigara, substante chimice, praf de acarieni, polen, par de animale de companie, sporii de mucegai si multe altele.
-Indicatorul 'Clean air' (aer curat) vă spune cat de curat sau poluat este aerul din incapere. Dacă selectaţi modul 'Automatic' aparatul isi va ajusta automat setările, rezultand si o reducere a consumului de energie electrica in cazul in care aerul este suficient de curat.
-Senzori de diagnosticare, pentru a indica momentul de inlocuire a filtrului HEPA (la un interval de aproximativ 2 ani, in functie de mediul in care a fost amplasat aparatul) şi atunci cand este necesara curatarea colectorul de praf.
-Indicator avertizor de functionare a lampi UV si a ionizatorului.

 

Recensioni

Scrivi una recensione

Purificator de aer inteligent Neo-Tec

Purificator de aer inteligent Neo-Tec

Monitorizeaza si analizeaza calitatea aerului dupa care, prin ozonizare si ionizare il purifica! Ideal pentru incaperile cu copii mici !

30 altri prodotti della stessa categoria: