Prodotti visti

Sisteme IT

Software spia

Monitorizare Angajati Visualizza ingrandito

Monitorizare Angajati

ddr093

Monitorizeaza activitatile de pe un numar nelimitat de calculatoare. Detalii mai jos:

Maggiori dettagli

345,00 lei tasse incl.

Dettagli

 

Din ce în ce mai multe firme îşi instalează softuri de monitorizare a activităţii pe computer, aceasta fiind cea mai eficientă metodă de supraveghere a angajaţilor, potrivit specialiştilor în resurse umane.
Angajatorii NU au voie sa instaleze camere video la birou.
Simpla prezenţă fizică în faţa monitorului de calculator nu garantează productivitatea unui angajat.
Angajatorii au constatat că salariaţii îşi pot pierde timpul pe site-uri de socializare sau pe You Tube, cu toate că vin de la prima oră a programului şi pleacă seara târziu de la birou.
Tot mai multe firme îşi dotează sistemul IT cu un soft special care înregistrează timpul petrecut de angajaţi pe fiecare site sau în fiecare aplicaţie deschisă, potrivit Forbes.com.
"În acest fel, nu ne interesează prea mult să stăm cu ochii pe un angajat sau altul, ci ne uităm pe graficele de activitate la sfârşitul zile sau al săptămânii", spune unul dintre angajatori.
Una dintre metodele clasice de supraveghere a salariaţilor era până acum monitorizarea video sau prin sisteme de control al accesului. Potrivit legislaţiei în vigoare la noi, angajaţii pot fi supravegheaţi video, însă nu şi în birourile în care îşi desfăşoara activitatea la locul de muncă.
Angajatorii români pot dispune supravegherea video a angajaţilor, însa doar pentru îndeplinirea unor obligaţii legale exprese sau în temeiul unui interes legitim, cu respectarea drepturilor persoanelor angajate.

 

Recensioni

Scrivi una recensione

Monitorizare Angajati

Monitorizare Angajati

Monitorizeaza activitatile de pe un numar nelimitat de calculatoare. Detalii mai jos:

8 altri prodotti della stessa categoria: