Prodotti visti

Sisteme IT

Salute / Trattamento

Teramagon 7 saltea magnetoterapie

ddk56

Nuovo prodotto

Saltea pentru magnetoterapie pulsatila

Maggiori dettagli

1 600,00 lei tasse incl.

Dettagli

Saltea special conceputa pentru tratamentul cu magnetoterapie,  reduce semnificatif sau elimina durerile cronice existente de ani de zile. Pentru a afla mai multe despre magnetoterapie, click aici: http://marketrom.ro/blog/?p=94
Magnetoterapia este cea mai simpla, ieftina si nedureroasa terapie cunoscuta. Efectul magnetilor asupra organismului uman este benefic, acestia avand rolul de a alunga durerile si, uneori, de a patrunde pana la nivelul tesuturilor ameliorind si chiar vindecand diferite afectiuni. Dar nu orice magnet are calitati curative si nu orice apropiere de magneti vindeca. De aceea, trebuie sa cunoastem modul in care trebuie folosit magnetul ca remediu. Studiile recente arata ca magnetoterapia este o metoda benefica de intretinere a sanatatii daca este utilizata corect, in caz contrar putind fi daunatoare. De aceea, daca va decideti sa aplicati terapia cu magneti, nu e de ajuns sa cumparati produsele la care se face reclama prin teleshopping. Iata ce trebuie sa mai stiti despre magneti si efectele lor binefacatoare asupra organismului.
  • Legenda lui Magnes
    Un pastor, pe numele Magnes, isi ducea turma pe Muntele Ida. Fiind incaltat cu sandale cu talpa de fier, a constatat ca nu mai poate, decat cu mare greutate, sa-si dezlipeasca picioarele de pamint. Si-a impartasit necazul prietenilor din comunitatea in care locuia. Dupa ce s-au dezmeticit, au botezat mineralul respectiv „piatra lui Magnes“(magnet).

  • O terapie straveche
    Multe dintre culturile stravechi cunosteau puterea magica a magnetului, acesta fiind purtat sub forma de amulete, despre care se stia ca indeparteaza durerile. in Vede, scrierile sfinte ale indienilor, este descrisa utilizarea magnetilor pentru oprirea singerarii si pentru tratarea anumitor probleme ale organismului feminin. in secolul XVI, alchimistul si medicul Paracelsus a observat ca magnetul poate vindeca majoritatea inflamatiilor si ulceratiilor si multe boli ale intestinului si uterului si ca este util atat in boli interne, cit si externe. In secolul XViii, dr. Samuel Hahneman, parintele homeopatiei, afirma: „o bagheta magnetica poate sa vindece rapid si definitiv o boala severa, daca este adusa in apropierea corpului“. Dormind cu capul spre nord, ne supunem efectelor benefice ale magnetismului terestru.

Recensioni

Scrivi una recensione

Teramagon 7 saltea magnetoterapie

Teramagon 7 saltea magnetoterapie

Saltea pentru magnetoterapie pulsatila

30 altri prodotti della stessa categoria: