Prodotti visti

Sisteme IT

La cura personale e di bellezza

Papuci masaj + reflexoterapie Foot Reflex Visualizza ingrandito

Papuci masaj + reflexoterapie Foot Reflex

u788jhhy

Nuovo prodotto

Relaxare si sanatate maxima a picioarelor oriunde si oricand: Papuci masaj + reflexoterapie

Maggiori dettagli

98,00 lei tasse incl.

Dettagli

PapuciI "Foot Reflex Lanaform" sunt creati conform principiilor medicinei traditionale chineze, stimuland punctele plantare corespunzatoare intregului corp.
Reflexologia pe care se bazeaza papucii de masaj "Foot Reflex Lanaform" este studiul si aplicarea de masaj cu arcuri a piciorului bazat pe stimularea punctelor de acupunctura.
Reflexoterapia presupune stimularea punctelor de acupunctura ale picioarelor. Aceste puncte de presiune sunt conectate la diferite parti ale corpului, ajutand la calmare si la eliberarea tensiunilor care s-au acumulat, ajutandu-va sa aveti o sanatate remarcabila.
Papucii pentru relaxare "Foot Reflex Lanaform" pot fi folositi atat acasa cat si la birou sau in vacanta, ori de cate ori simtiti nevoia relaxarii. Daca mergeti 15 minute pe zi cu acesti papuci speciali, corpul dumneavoastra se va elibera de tensiune iar dumneavoastra veti deveni relaxati si binedispusi.
Acesti papuci au 82 de arcuri speciale de masaj suspendate si distribuite pe talpa piciorului in puncte de acupunctura diferite, ele stimuland aceste puncte şi eliberand tensiunea din organism prin simpla actiune de mers pe jos. Aceste puncte de presiune pe arcada piciorului corespund, in functie de medicina chineza diferitelor parti ale corpului.
Zonele de reflex decongestioneaza si produc relaxarea corpului. Presiunea dinamica si ritmica exercitata de catre cele 82 de puncte in talpi cauzeaza astfel un efect de stimulare şi revitalizare.

Recensioni

Scrivi una recensione

Papuci masaj + reflexoterapie Foot Reflex

Papuci masaj + reflexoterapie Foot Reflex

Relaxare si sanatate maxima a picioarelor oriunde si oricand: Papuci masaj + reflexoterapie

30 altri prodotti della stessa categoria: