Déjà vus

Sisteme IT

Toate Categoriile

Detector dual SECOR 2000 Agrandir l'image

Detector dual SECOR 2000

detdual3

Nouveau produit

detecteaza atat gazul metan cat si monoxidul de carbon,oferind solutia completa pentru protectia casei dumneavoastra,intr-un singur aparat.

Plus de détails

270,00 lei TTC

En savoir plus

Detectorul de gaz metan si monoxid carbon Secor 2000 ofera posibilitatea unei conectari usoare, prin simpla conectare a stecherului la retea si a electrovalvei la conectorul extern, asigura dubla protectie la scurgerile accidentale de gaz metan si impotriva intoxicatiei cu monoxid de carbon, design simplu, placut, usor de integrat intr-un spatiu de locuit.
Proiectat si fabricat conform standardului EN 50194 pentru gaz metan si standardului EN 50291 pentru monoxid de carbon disponibil in doua variante:
- varianta cu conector extern, caracterizata de o montare foarte simpla, detectorul se conecteaza la retea prin cablul de alimentare iar electrovalva se conecteaza la conectorul extern, In acest caz se monteaza un singur detector pe electrovalva;
- varianta extensibila, conexiunile se fac la conectorii interni de pe circuitul de baza din interiorul detectorului, caz in care se pot monta in paralel mai multe detectoare pe aceeasi electrovalva.
In stare de alarma furnizeaza un semnal vizual (LED rosu pt alarma monoxid de carbon si LED galben pt alarma gaz metan) si un semnal acustic (buzzer), dotat cu butonul de Test/Reset cu dubla functie: testare periodica a functionarii detectorului si intreruperea starii de alarma cand detectorul alarmeaza.

Garantie:
24 luni
Producator:
Primatech
Caracteristici tehnice
Domenii de utilizare:
Gaz metan si monoxid de carbon
Nivel sonor alarma:
85 dB
Tensiunea de alimentare:
230 V AC
Temperatura de functionare detector:
-10C/+40 °C

Avis

Donnez votre avis

Detector dual SECOR 2000

Detector dual SECOR 2000

detecteaza atat gazul metan cat si monoxidul de carbon,oferind solutia completa pentru protectia casei dumneavoastra,intr-un singur aparat.

30 autres produits dans la même catégorie :