Déjà vus

Sisteme IT

Cadeaux Wacky cadeaux drôles

Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare

lumdd5

Nouveau produit

Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat

Plus de détails

185,00 lei

En savoir plus

umina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat
 
Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat este echipata cu 3 senzori pentru a-ti face viata mai comoda:
-senzor de miscare
-senzor pozitie colac (lumina rosie ridicat , lumina verde coborat)
-senzor de noapte (se activeaza automat la intuneric)
Să aprinzi lumina la toaletă în mijlocul nopţii poate fi o experienţă foarte deranjantă pentru ochi tai dar si pentru cei din camera de alaturi .

Acest dispozitiv va lumina discret când vă apropiaţi în întuneric şi se stinge singur când plecaţi, oferind o lumină calmă, dar suficientă când şi unde trebuie.
La modul cel mai serios acest dispozitiv de iluminat nocturn in toaleta este un gadget util  prin modul inteligent de atentionare asupra  poziţiei capacului  de toaleta:
- daca colacul este ridicat acesta va lumina rosu;
- daca colacul este coborat acesta va lumina verde.
Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare de colac ridicat are un senzor de miscare, astfel incat doar cand cineva intra in baie aceasta va lumina, respectiv se va stange automat in lipsa prezentei unei persoane.
Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat se prinde direct pe capacul de la toaleta cu ajutorul unei benzi dublu adeziva (inclusa in pachet).
Unul dintre avantajele acestui gadget este functionarea pe baza de leduri cu consum foarte redus de energie si perioada lunga de viata.
Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat are dimensiuni reduse (9 x 7 cm) si se potriveste pentru orice toaleta.

Avis

Donnez votre avis

Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare

Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare

Lumina de toaleta inteligenta cu senzor de miscare si atentionare colac ridicat

30 autres produits dans la même catégorie :