Productos más vistos

Sisteme IT

Toate Categoriile

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100mp Ver más grande

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100mp

Nuevo

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100metri patrati

Más detalles

279,00 lei impuestos incl.

Más información

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100mp
 
Aparat anti-insecte impotriva insectelor zburatoare - solutia radicala impotriva tantarilor, mustelor sau al altor insecte zburatoare!
Elimina radical toate insetele zburatoare! Garantat! Cea mai buna metoda de protectie impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari, etc. ).
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare este special proiectat pentru a se folosi in spatii comerciale, locuinte, birouri sau terase acoperite, elimina in totalitate tantarii, mustele si insectele zburatoare.
Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare nu este toxic si nu dauneaza sanatatii (acesta nu elimina in atmosfera nici o substanta chimica).
Acest aparat are o durata de viata ridicata, un consum redus de energie si se intretine foarte usor. Aparatul anti-insecte impotriva insectelor zburatoare functioneaza cu ajutorul tuburilor UV-A (2 tuburi UV-A de 15Watts), atragand insectele eliminandu-le instantaneu.
Aparatul poate asigura o zona de siguranta impotriva tantarilor sau a insectelor zburatoare de pana la 100 metrii patrati!
Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare, care vor fi distruse prin electrocutare pe o grila metalica sub tensiune, aflata langa tub.
Se poate monta atat pe perete cat si suspendat (include lant pentru agatare). Aparatul are o durata medie de viata de aproximativ 8000 - 10000 de ore. Carcasa este rezistenta la zgarieturi.
Aparatul functioneaza cu transformator si balast electromagnetic.
Aparatul profesional anti insecte este dotata cu buton ON/OFF si cablu de ~1,2 metrii.
Aparatul se alimenteaza de la retea, tensiune de alimentare cuprinsa intre 220 - 240 Volti, 50-60Hz.
Pretul include taxa verde!
 
Garantie 2 ani!

Reseñas

Escriba una reseña

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100mp

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100mp

Aparat profesional anti-insecte 2x15W 100metri patrati

30 otros productos en la misma categoría: