Productos más vistos

Sisteme IT

Toate Categoriile

Centura slabire cu magneti

centesr8378

Nuevo

Intareste, slabeste si formeaza corpul, cu efect de sauna dar si energetic.

Más detalles

179,00 lei impuestos incl.

Más información

Intareste, slabeste si formeaza corpul, cu efect de sauna.  Suport excelent pentru spate. Aplatizeaza si tonifica abdomenul. Usor, moale si durabil. Magneti pentru masaj incorporati. Creste circulatia sangelui si stimuleaza corpul. Se poate spala cu mana. Ghid fitness inclus. Marime unica.
 
Descoperiţi din nou forţa extraordinară de vindecare a minunilor simple din natură
 
În epoca de aur a instrumentelor oferite de medicina modernă şi a medicamentelor produse în mod artificial avem tendinţa să uităm de puterea minunată şi eficientă a naturii.
Omul foloseşte din timpuri străvechi materialele terapeutice din natură pentru a-şi păstra sănătatea şi a-şi întări organismul.
 
Produsul nostru foloseşte un astfel de material, care este sută la sută natural, sută la sută de origine animală şi sută la sută eficient. Fie că luăm ca bază medicina modernă sau metodele terapeutice strămoşeşti, vom regăsi în ambele cazuri acel material ale cărui efecte pozitive au dus la crearea acelui produs ce poate fi o alinare pentru neplăcerile dumneavoastră sau medicament pentru afecţiunile de care suferiţi. Acest material-minune nu este altceva decât lâna.
 
Lâna este folosită de mii de ani pentru protecţia împotriva frigului sau, ocazional, împotriva căldurii. Pe lângă efectele sale pozitive este cel puţin la fel de bine cunoscut şi efectul terapeutic al lânei.

Reseñas

Escriba una reseña

Centura slabire cu magneti

Centura slabire cu magneti

Intareste, slabeste si formeaza corpul, cu efect de sauna dar si energetic.

30 otros productos en la misma categoría: