Productos más vistos

Sisteme IT

Toate Categoriile

Detector de minciuni cu electrosocuri

detmin434

Nuevo


 VARIANTA NOUA, CU SOC ELECTRIC REGLABIL INTRE 0 SI 150 VOLTI
Detalii mai jos:

Más detalles

315,00 lei impuestos incl.

Más información

 

Mincinosi din toate tarile, feriti-va! ADEVARUL DOARE, DAR MINCIUNA DOARE SI MAI RAU ACUM! Veti avea un soc la propriu cu Detectorul de minciuni socant!
   Detectorul de minciuni socant face parte din categoria de ultima moda a jocurilor care daca nu faci ce trebuie (in acest caz, sa spui adevarul), te frig de-a binelea!
   Aceste produse socante sunt foarte populare in lume, iar temele pe care le dezvolta sunt din ce in ce mai variate.
   Acest detector de minciuni este un  gadget "dastept" care nu se mai foloseste ca alte jocuri de acest tip de anumite abilitati sau de idea de a juca farse, ci se bazeaza pe faptul ca spuneti sau nu adevarul.
   Stim cu totii ca exista anumite persoane care spun vrute si ne-vrute, vand castraveti gradinarului, vorbesc despre cai verzi pe pereti,... dar NU POT FI PRINSI IN FAPT! Si cum hotul neprins e negustor cinstit, scapa cu povestile lor de adormit copiii. Ba mai mult, mai rup si gura targului si inimile fetelor/baietilor!
   Ei bine, Onorata Instanta, GATA!
   Tot ce aveti de facut este sa convingeti "povestitorul" sa isi plaseze palma pe modelul sculptat in corpul masinii, astfel incat palma sa faca contact cu senzorii masinii. Resetati aparatul si apasati butonul analizor, astfel incat aparatul sa-si fixeze o baza de citire. Puneti-i subiectului 3 intrebari simple, cu raspuns cunoscut. Astfel, aparatul se calibreaza.
   Acum pot incepe intrebarile adevarate! Cat timp raspunsul e adevarat, totul e bine. Daca scapa minciunica, hop si frigarea! Un soc electric (in varianta noua, reglabil) va pune pe ganduri (si nu numai!) "povestitorul" nostru.
   Prilej de glume, tipete, demascari si noi prietenii!
   Aparatul foloseste 3 baterii marimea AAA (ne-livrate cu produsul).
  
   Puteti suporta adevarul? Daca acesta nu va place, nu ne invinovatiti pe noi!
   RECOMANDARE: A NU SE APLICA SOTILOR/SOTIILOR CARE VIN DE LA SEDINTE TARZIU!

ATENTIE:. Nu e destinat copiilor sub 14 ani. Detectorul emite socuri electrice moderate, fara pericol pentru persoanele sanatoase, dar NU TREBUIE FOLOSIT de cei cu epilepsie, probleme cu inima sau care au peace-maker.

   Pentru edificare, urmariti clipurile video de mai jos, unul filmat la sediul nostru si difuzat de Prima TV, altul filmat in Anglia la o celebra emisiune de televiziune. 

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escriba una reseña

Detector de minciuni cu electrosocuri

Detector de minciuni cu electrosocuri


 VARIANTA NOUA, CU SOC ELECTRIC REGLABIL INTRE 0 SI 150 VOLTI
Detalii mai jos:

30 otros productos en la misma categoría: