Productos más vistos

Sisteme IT

Prestación de Servicios

Publicitate prin E-mail, Facebook si Twitter Ver más grande

Publicitate prin E-mail, Facebook si Twitter

1,00 lei impuestos incl.

Más información

Publicitate prin E-mail
o solutie de succes !

E-mail marketing este o forma de marketing direct care utilizează poşta electronică ca un mijloc de comunicare a mesajelor comerciale sau de colectare de fonduri pentru o audienţă. În sensul cel mai larg, fiecare e-mail trimis către un potential sau actual client ar putea fi considerat de e-mail marketing.

 
 
 
Avantaje

 

E-mail marketing este popular din mai multe motive:

 

 

O listă de adrese oferă posibilitatea de a distribui informaţii, pentru o gamă largă de produse specifice, clienţilor potenţiali la un cost relativ scăzut.

 

În comparaţie cu alte investiţii mass-media, cum ar fi marketingul direct sau buletine informative tipărite, e-mail marketing este mai puţin costisitor

 

Timpul de livrare pentru un mesaj e-mail este scurt în comparaţie cu timpul pe care o reclamă expediata ajunge la destinatar

 

Mesajele e-mail sunt uşor de urmărit. Un agent de publicitate poate urmări utilizatorii prin intermediul autoresponderelor , web bugs, mesaje Bounce, cereri de dezabonare,  faceţi clic-aici, etc..

Aceste mecanisme pot fi folosite pentru a măsura ratele de deschidere, de răspunsuri pozitive sau negative, şi de a le corela cu vanzarile de marketing.

 

Agenţii de publicitate pot genera afaceri repetate şi la preţuri accesibile în mod automat.

 
Agenţii de publicitate pot ajunge la un număr substanţial de abonaţi de e-mail care au optat pentru a primi e-mail de comunicaţii pe teme de interes pentru ei.
E-mail marketingul este "verde" (" fara hartie ")

 

Reseñas

Escriba una reseña

Publicitate prin E-mail, Facebook si Twitter

Publicitate prin E-mail, Facebook si Twitter

Detalii mai jos sau pe www.netbridgeinvest.ro

13 otros productos en la misma categoría: