Productos más vistos

Sisteme IT

Prestación de Servicios

Mentenanta/Service IT Ver más grande

Mentenanta/Service IT

1,00 lei impuestos incl.

Más información

Servicii IT de mentenanta

 

   Grija fata de client este principala noastra preocupare. Daca afacerea ta are nevoie de o administrare corecta si profesionista atunci fii sigur ca noi suntem solutia ideala.
Prin administrarea corecta a infrastructuriii IT se evita situatiile neplacute cauzate de intreruperea functionarii sistemului sau pierderea bazei de date si uneori a unor informatii vitale pentru compania ta.
   In permanenta realizam o monitorizare a sistemelor si infrastructurii IT si aducem cele mai bune solutii inovatoare pentru buna functionare si dezvoltarea lor. Astfel prevenim eventuale probleme software sau hardware.

   Avantajele administrarii sistemului si infrastructurii IT sunt de ordin financiar si ajuta la evitarea situatiilor neplacute care, intr-un final, se rasfrang asupra situatiei economico-finaciare. Este mult mai ieftin sa intretii un sistem decat sa il recuperezi in intregime.
 
 
Servicii IT complete - Support Tehnic 24/7 

   Net Bridge Invest reuneste o echipa tanara de specialisti IT, oferind un pachet complet de solutii si servicii IT pentru afaceri: Externalizare IT, Service si Mentenanta IT (suport IT, service calculatoare, service laptopuri, interventii proactive si reactive), Software (implementare solutii de gestiune de tip CRM, dezvoltare solutii web) precum si Distributie Hardware & Software.

  Suntem constienti de faptul ca multe companii cauta servicii personalizate pentru optimizarea activitatii si a costurilor de la partenerul lor IT. De aceea, noi oferim o varietate larga de servicii IT si avem o abordare flexibila in relatiile cu clientii nostri.

Contactati-ne acum pentru o evaluare GRATUITA a infrastructurii dumneavoastra IT.


Multumim clientilor si partenerilor care ne-au ales ca furnizor de Servicii IT

 

Reseñas

Escriba una reseña

Mentenanta/Service IT

Mentenanta/Service IT

Detalii mai jos sau pe www.netbridgeinvest.ro

13 otros productos en la misma categoría: