Productos más vistos

Sisteme IT

Prestación de Servicios

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii Ver más grande

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii

1,00 lei impuestos incl.

Más información

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii

Net Bridge Invest furnizeaza echipamente de telecomunicatii comercializand  centrale telefonice amintind aici doua marci de renume: Alcatel (suntem certificati pentru vanzari, instalari si service) si Siemens (suntem parteneri pentru pentru vanzari, instalari si mentenanta), telefoane analogice si digitale pentru acestea.
Deasemenea executam lucrati de proiectare, instalare, asistenta tehnica si service pentru toate echipamentele de telecomunicatii precum si elemente de cablare, oferind prin contract mentenannta pentru retelele si centrale telefonice.

Punem la dispozitia clientilor aplicatii software de ultima generatie actualizate in permanenta.

Integrarea tehnologiilor inovative cu cele mai bune practici în domeniu are ca rezultat o soluţie durabilă, adaptată la cerinţele companiei şi care asigură protecţia investiţiilor. Acest fapt este demonstrat de numeroasele referinţe la clienţii din România.

 
 
 
Creşteţi valoarea afacerii cu soluţia de telefonie IP
 
 
  Serviciile de telefonie IP oferite de Net Bridge Invest vă ajută la proiectarea, implementarea şi gestionarea unei infrastructuri care oferă suport pentru telefoanele IP avansate utilizate în prezent, vă ajută să reduceţi costurile pe care le implică gestionarea şi întreţinerea unor reţele separate de date şi de voce şi creşte productivitatea angajaţilor.
 
Detalii privind serviciile
 
 Soluţia Net Bridge Invest Services – IP telephony vă oferă serviciile de proiectare, implementare şi gestionare de care aveţi nevoie pentru a pregăti reţeaua pentru comunicaţii vocale, video şi de date, utilizând o singură platformă de mare viteză, îmbunătăţind eficienţa şi crescând valoarea afacerii.
 
Caracteristici principale
 

 

Reseñas

No hay reseñas de clientes en este momento.

Escriba una reseña

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii

Servicii si implementare sisteme de Telecomunicatii

Detalii mai jos sau pe www.netbridgeinvest.ro

13 otros productos en la misma categoría: