Angesehene Artikel

Sisteme IT

Dieta inedita! Cum sa slabesti in timp ce dormi

ghv5

Neuer Artikel

Cartea " Dieta inedita! Cum sa slabesti in timp ce dormi" , este rezultatul ultimelor cercetari in domeniul neuro-fitness-ului si al somnului. Autorul a reusit sa deslusasca misterul slabirii in somn a orcarui organism uman. Detalii mai jos:

Mehr Infos

147,30 lei inkl. MwSt.

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

Tii diete drastice si mergi si la sala, insa tot nu reusesti sa slabesti. Acest lucru inseamna ca nu ai un stil de viata prea sanatos. Iata cateva trucuri rapide care te pot ajuta sa slabesti chiar si cand dormi!
Potrivit cercetatorilor, omul slabeste mai mult in timp ce doarme. Somnul profund arde mai multe calorii decat celelalte etape ale somnului, deoarece foloseste mai multa glucoza din organism, iar temperatura si metabolismul cresc.
Dole James si Dr. Caroline Apovian, autorii cartii despre cum poti slabi in somn, ofera cateva sfaturi esentiale. 

 

Dieta în care slăbeşti peste noapte, inovaţia unui nutriţionist de la NASA (VIDEO)
V-aţi gândit vreodată cum ar fi slăbiţi în timp ce dormiţi? Dr. Caroline Apovian, un specialist în probleme de obezitate cu peste 25 de ani de experienţă în nutriţie, afirmă că acest lucru este posibil.
Caroline Apovian a lucrat ca profesor de medicină în cadrul Boston University School of Medicine şi a fost consultat al NASA pe teme de nutriţie. Acum, specialista a lansat o nouă carte, intitulată „The Overnight Diet: The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss”, în care detaliază modul în care oamenii pot slăbi peste noapte.
 
„«Dieta peste noapte» este prima dietă din lume despre care există date medicale ce atestă că produce rezultate instante şi de durată. Veţi slăbi până la 900 de grame în prima noapte, 4 kilograme în prima săptămână şi veţi continua să slăbiţi în săptămânile următoare”, anunţă dr. Apovian.
 
„În prima noapte veţi merge la somn, iar dimineaţa, după opt ore de somn, veţi observa că aţi slăbit aproape un kilogram. Dacă veţi continua să dormiţi suficient în fiecare noapte, nu veţi mai avea acea senzaţie de foame. Senzaţia de foame apare atunci când nu dormim suficient, ceea ce stimulează secretarea hormonului asociat foamei”, a explicat doctorul Apovian pentru ABC News.
 
Dieta începe cu o zi în care sunt consumate doar shake-uri lichide cu proteine, lucru ce are ca scop accelerarea metabolismului peste noapte, ceea ce duce la slăbirea unui kilogram până a doua zi dimineaţa. Următoarele şase zile este încurajată o dietă bogată în proteine, pentru a menţine corpul în „modul de ardere a grăsimilor”. Dr. Apovian afirmă că în aceste şase zile niciun aliment nu este interzis, legumele şi fructele fiind permise în cantităţi nelimitate pentru a combate senzaţia de foame. În aceste şase zile vor fi date jos alte 4 kilograme, pentru un total de 5 kilograme slăbite într-o săptămână. Apoi, ciclul este reluat.
 
Unii experţi sunt sceptici în ceea ce priveşte această dietă, mai ales pentru că aceasta nu solicită niciun fel de activitate fizică. Keith Ayoob, director de nutriţie la Albert Einstein College din New York, afirmă că „pentru a da jos 1 kilogram de grăsime peste noapte ar trebui să arzi aproximativ 6-7000 de calorii, şi nu poţi face asta doar dormind”.
 
Apovian este de acord cu Ayoob că primul kilogram slăbit în primele 24 de ore ar consta în apa din organism şi nu din grăsime, însă afirmă că acest prim pas încurajează oamenii să continue dieta bogată în proteine şi să slăbească.
 
Cercetări mai vechi au arătat că există o legătură între somnul insuficient şi creşterea în greutate, însă nu au oferit o strategie detaliată pentru a slăbi. Cercetătorii au descoperit că femeile care dorm mai puţin de 8 ore, atât cât recomandă specialiştii, tind să se îngraşe pe măsură ce îmbătrânesc.

 Carte disponibila in format electronic (CD- compact disk).

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=BFnFf2eUo_8#t=24


 

Bewertungen

Eigene Bewertung verfassen

Dieta inedita! Cum sa slabesti in timp ce dormi

Dieta inedita! Cum sa slabesti in timp ce dormi

Cartea " Dieta inedita! Cum sa slabesti in timp ce dormi" , este rezultatul ultimelor cercetari in domeniul neuro-fitness-ului si al somnului. Autorul a reusit sa deslusasca misterul slabirii in somn a orcarui organism uman. Detalii mai jos:

30 andere Artikel in der gleichen Kategorie: