Angesehene Artikel

Sisteme IT
Purificator de aer Vergrößern

Purificator de aer

ppdr5

Neuer Artikel

Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in ţară de foarte multă vreme. Detalii mai jos:

Mehr Infos

328,00 lei inkl. MwSt.

Auf meine Wunschliste

Mehr Infos

- Utilizează un procedeu de noutate absolută in tratarea complexă a aerului si anume trecerea forţată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, in principal clorură de sodiu.
- Puteţi beneficia permanent de efectele terapeutice remarcabile ale aerului de salină.
Caracteristici:
- Marirea rezistentei generale a organismului la raceli; actiune generala desensibilizanta in probleme alergice; de mare ajutor in rinite, sinuzite, laringite; rezultate favorabile in astm bronsic, bronsite astmatiforme, bronsite, bronsectazii, silicoze, recuperari in TBC, mucoviscidoza; somn linistit, odihnitor, stare de confort psihic; scaderea problematicii sforaitului; reducerea problemelor respiratorii ale fumatorilor; ajutor natural in renuntarea mai usoara la fumat; calitate deosebita a aerului care devine proaspat si placut respiratiei, cu asigurarea unui ambient interior placut. 
- Aparatul are o constructie simpla, continand un ventilator si un bloc filtrant cu granule de saruri.
- Purificatorul de aer SALIN actioneaza prin trecerea permanenta a aerului prin blocul filtrant realizand un continut discret, dar permanent de aerosoli de clorura de sodiu in spatiul ambiental, modificand ionizarea aerului. 
- Aparatul este comod in utilizare prin aceea ca asigura o purificare generala a aerului in spatiul unde este utilizat: locuinte, birouri, chiar si in masina.
- Se recomanda utilizarea si pe timpul noptii pentru a asigura o durata minima zilnica de 8 ore de expunere in mediul creat de aparat. In masura posibilului, durata de expunere se poate mari pana la intreaga zi.
Date tehnice:
- tensiune nominala: 230 Vc.a./6-12Vc.c.
- putere nominala: 10W -debit de aer: 3...8m³/h
- volum recomandat al spatiului de utilizare: max.40m³
- durata de utilizare recomandata: 6...10 ore/zi -durata blocului filtrant: 4...6 luni -masa: max.1 kg,
- dimensiuni de gabarit (mm):105 x 135 x 145 
- nivel de zgomot: max.50 dB 
Purificatorul SALIN este garantat 2 ani de la cumparare pentru defectiuni constructive.

Bewertungen

Eigene Bewertung verfassen

Purificator de aer

Purificator de aer

Produsele Salin sunt bazate pe ideea tratamentelor in minele de sare cunoscute si folosite la noi in ţară de foarte multă vreme. Detalii mai jos:

18 andere Artikel in der gleichen Kategorie: