Sisteme IT
Ingrijire Pers./Frumusete

Corpul nostru este in permanenta amenintat de catre factorii externi (radiatii, temperaturi extreme, razele UV, conditiile climatice si poluare). Dar totul se poate rezolva fara mari probleme ; Oferta noastra, aparatele , costumatia speciala si tratamentele cosmetice vin sa ne ajute pentru a avea un ten frumos si un corp sanatos. Perioada de gar...

Corpul nostru este in permanenta amenintat de catre factorii externi (radiatii, temperaturi extreme, razele UV, conditiile climatice si poluare). Dar totul se poate rezolva fara mari probleme ; Oferta noastra, aparatele , costumatia speciala si tratamentele cosmetice vin sa ne ajute pentru a avea un ten frumos si un corp sanatos. Perioada de garantie a produselor de mai jos, variaza intre 1 an si 2 ani. De asemeni, va oferim service garantie, post garantie si consultanta , pentru produsele vandute de catre magazinele noastre.

Mai multe

Ingrijire Pers./Frumusete Contine 120 produse.

Subcategorii

  • Sanatate/Tratament

    Aparatura, aparate si produse bio pentru intretinerea sanatatii, pentru prevenirea diverselor afectiuni, produce bio pentru intretinerea sanatatii, vindecarea si ameliorarea diverselor afectiuni, aparatura medicala si tratament la domiciliu, aparate magnetoterapie.

  • Sanatate/Frumusete Orala

    Va oferim la preturi avantajoase, dispozitive si aparate de intretinere, sanatate si frumusete orala sau bucala. Aparate de albit dintii, periute de albit dintii, dusuri bucale de ultima generatie si periute cu ultra sunete si raze ultra violete.

  • Produse Apicole

    Va oferim o gama diversificata de produse apicole, la pret de producator si 100% naturale. Produse BIO de cea mai inalta calitate. Acestea sunt: Miere bio, propolis, polen, laptisor de matca, venin de albine, apilarnil, vin din miere (mied sau hidromel). Toate produsele au certificat de conformitate si calitate.

pe pagina
Se afiseaza 21-40 din 120 articole
Se afiseaza 21-40 din 120 articole